Yurt dışı iPhone 15 Pro alınır mı?

Şu andan itibaren Türkiye de 15 ay kullanabilirsin. 4+4 sistemi var. Yılbaşında sıfırlanıyor ve bir daha 8 ay veriyor. Nasıl 15 ay var? Diyorsan. Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım ve aralık. Yeni yıla girince 2025,8 ay daha veriyor. Toplam 15 aya yakın kullanabiliyorsun (şu tarihten itibaren) Ağustos ile yeni yılın başında ki süreç ile sorun yaşatıyor sadece. O 4 aylık süreci tamamlamak için açtırmak gerekiyor. 8+4 vermediği için. İşte orada mantık sana kalmış ustam.

Umarım bu 8 aylık hak devam eder önümüzdeki senede de. Tekniken kaldıramamaları lazım, lakin politiklere girmeyi pek istemesem de ülkenin durumunu biliyorsun.

Pil konusunda pek emin değilim, lakin genellikle 4-5 saatten fazla bakmam telefona. Onun için bana yeterli olacağını düşünüyorum. Pro Max'teki 5X telefoto lensi yerine 3X lens olması da biraz düşündürücü, ama benim için problem olmaz gibi.

O 4 aylık süre için, uzatma yapanlar da varmış duyduğum kadarı ile de riskli gibi duruyor. Onun yerine çift telefon dolaşılabilir belki. Her neyse, onu dönemi gelince düşünürüm sanırsam. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Umarım bu 8 aylık hak devam eder önümüzdeki senede de. Tekniken kaldıramamaları lazım, lakin politiklere girmeyi pek istemesem de ülkenin durumunu biliyorsun.

Pil konusunda pek emin değilim, lakin genellikle 4-5 saatten fazla bakmam telefona. Onun için bana yeterli olacağını düşünüyorum. Pro Max'teki 5X telefoto lensi yerine 3X lens olması da biraz düşündürücü, ama benim için problem olmaz gibi.

O 4 aylık süre için, uzatma yapanlar da varmış duyduğum kadarı ile de riskli gibi duruyor. Onun yerine çift telefon dolaşılabilir belki. Her neyse, onu dönemi gelince düşünürüm sanırsam. Teşekkürler.
Daima risktir benim için YD,ne yapacakları belli olmaz bunların. Zaten bunlar yüzünden şu konu var maalesef ki. Haklısınız,düşünün derim. Rica ederim

IMEI süresi uzatma işi biraz yalan. Hatta biraz değil baya yalan sonra piyasada cihazımın imeisi klonlanmış diye geziyor arkadaşlar. Fakat diğer dediğiniz iPhone 7 vb cihazlar alınıp kullanılabilir o konuda katılıyorum size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı