Yurt dışı iPhone 15 Pro alınır mı?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de almayı planlıyorum bence alınır ama riskli olabilir bir bakmışsın devlet kullanım süresini 2 aya düşürebilir.

Türkiyede kullanabilirmisin bilmiyorum.

Alacağınız yerin güvenilirliğini sağladıktan sonra neden olmasın, sadece iphone 15'in gerçek olup olmadığını iyice teyit edin, ardından gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tabiiki de. Ancak benim tavsiyem yurtdışı sitelerine bakıp araştırmak. Eğer imkanınız varsa kendiniz yurtdışından getirtebilirsiniz.

Gelen cihazın orijinal olup olmayacağını kimse garanti edemez. Bu bir yanda dursun. İkincil olarak kullanım sürelerinin 4-4 ay kalacağı kesin değil. Hele ki sürekli yurt dışı cihazların alımını ve kaydını zorlaştırmaya çalışılan bu dönemde iken velevki bu şekilde gitse dahi iPhone 6 alacaksınız ve batarya değişseniz bile o cihaza (güçlendirilmişlerden bahsediyorum) mümkün değil bir mesai saati boyunca şarjı yetmez.

21 bine 13 pro almayı dusunuyorum bende yurtdısı ama 4+4 ay kullandıktan sonra sene başı tekrar yenileniyormu tam bilmiyorum

21 bine 13 Pro almayı dusunuyorum bende yurt dışı ama 4+4 ay kullandıktan sonra sene başı tekrar yenileniyor mu tam bilmiyorum.

Her sene yenileniyor kullanım süresi 1 yılda 4 ay ikosla dolaşırsın.

Babamın eski bir telefonu var J7 Prime 8 ay iPhone kullanıp kalan 4 ay J7 kullansam sonra yıl bası yenilendiginde IPhone'den devam ederim değil mi?

Bir de yenilenmesi için 1500 TL para ödüyormusuz herhalde öyle bir şey gördümde dogru mudur?

Doğru değil diye biliyorum

Hayır. Yenilenme otomatik ve ücretsizdir şekilde yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…