lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #11 Soraka Kajmer dedi: 32'ye sıfırını satıyorlar diye biliyorum. Ben şahsen IPhone'lerde 2.el önermiyorum. Bu forumda sana kimse onu önermez, direkt Samsung önerilir S23 ya da bilmem ne. Genişletmek için tıkla... Sıfır kapalı kutu 36bin TL. Akıngamer0 dedi: Hangi site? Genişletmek için tıkla... Site değil bir arkadaş hocam oda sıfır aldı 28'e. Akıngamer0 dedi: Hangi site? Genişletmek için tıkla... Site değil bir arkadaş hocam oda sıfır aldı 28'e. karyağdı dedi: Piyasadaki 2. ellerden daha ucuza satacaksa anlaşıp olabilir belki ama bu fiyat pahalı, 2. el için. Genişletmek için tıkla... 1 aylık telefon.
Soraka Kajmer dedi: 32'ye sıfırını satıyorlar diye biliyorum. Ben şahsen IPhone'lerde 2.el önermiyorum. Bu forumda sana kimse onu önermez, direkt Samsung önerilir S23 ya da bilmem ne. Genişletmek için tıkla... Sıfır kapalı kutu 36bin TL. Akıngamer0 dedi: Hangi site? Genişletmek için tıkla... Site değil bir arkadaş hocam oda sıfır aldı 28'e. Akıngamer0 dedi: Hangi site? Genişletmek için tıkla... Site değil bir arkadaş hocam oda sıfır aldı 28'e. karyağdı dedi: Piyasadaki 2. ellerden daha ucuza satacaksa anlaşıp olabilir belki ama bu fiyat pahalı, 2. el için. Genişletmek için tıkla... 1 aylık telefon.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.044 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #12 lensi dedi: Sıfır kapalı kutu 36bin TL. Site değil bir arkadaş hocam oda sıfır aldı 28'e. Genişletmek için tıkla... Adana'da 32.5 .
lensi dedi: Sıfır kapalı kutu 36bin TL. Site değil bir arkadaş hocam oda sıfır aldı 28'e. Genişletmek için tıkla... Adana'da 32.5 .
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #13 Soraka Kajmer dedi: Adana'da 32.5 . Genişletmek için tıkla... Hocam bende Şanlıurfa siverek teyim. Arkadaş dedi 36bin TL'ye.
Soraka Kajmer dedi: Adana'da 32.5 . Genişletmek için tıkla... Hocam bende Şanlıurfa siverek teyim. Arkadaş dedi 36bin TL'ye.