Yurt dışı iPhone 15 Pro alınır mı?

yusufkarlsefni

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum ülke şartları yurt içi telefon ( özellikle Apple) almaya el vermiyor. 8 9 senedir Android telefon kullanan biriyim ve gerçekten basit yazılım hatalarından, arayüzden vs. sıkıldım. Artık bir iPhone denemek istiyorum fakat 15 altı modellerin neredeyse hepsinin toplama olduğunu söyledi telefoncu arkadaşım. 15 Pro'yu alıp şu an kullandığım ufak hasarlı Android telefonumu da yedek telefon olarak kullanıp SIM devre dışı kaldığında Android'e takıp kullanmayı düşünüyorum. Yine de kullanan varsa bilgi alayim dedim, deneyimlerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar malum ülke şartları yurt içi telefon ( özellikle Apple) almaya el vermiyor. 8 9 senedir Android telefon kullanan biriyim ve gerçekten basit yazılım hatalarından, arayüzden vs. sıkıldım. Artık bir iPhone denemek istiyorum fakat 15 altı modellerin neredeyse hepsinin toplama olduğunu söyledi telefoncu arkadaşım. 15 Pro'yu alıp şu an kullandığım ufak hasarlı Android telefonumu da yedek telefon olarak kullanıp SIM devre dışı kaldığında Android'e takıp kullanmayı düşünüyorum. Yine de kullanan varsa bilgi alayim dedim, deneyimlerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim.

15 Pro üretimden kalktığı için çoğu hatta hepsi yenilenmiş oluyor almayı düşünüyorsan 5-6bin TL faha fazla verip 16 Pro alman daha mantıklı bence.

Reis tanıdıgım telefoncuda varmıs aslında emin misin bana 15 ve 16 serisi orijinal oluyor geri kalanı toplama veya yenilenmiş dedi.

Bu durumda güven faktörü çalışıyor. Her cihazın toplamasını yapıyorlar hatta kutunun altındaki UV ışınlı açılış bandınıda yapıyorlar. İmkanınız varsa faturasını isteyin ama yoktur. Güven meselesi.

Bence güzel telefon ama birkaç gün önce bir telefoncu abiyle sohbet ediyorduk sordum kapalı kutusu var mıdır diye bulman zor 2.el bakacaksın dedi. Bütçe 16 Pro'ya çıkmıyorsa alınabilir kötü telefon değil. Irak menşeli miydi hatırlamıyorum bir ülkenin telefonları toplama oluyor ona dikkat edersiniz değişensiz alırsınız.

Bence güzel telefon ama birkaç gün önce bir telefoncu abiyle sohbet ediyorduk sordum kapalı kutusu var mıdır diye bulman zor 2.el bakacaksın dedi. Bütçe 16 Pro'ya çıkmıyorsa alınabilir kötü telefon değil. Irak menşeli miydi hatırlamıyorum bir ülkenin telefonları toplama oluyor ona dikkat edersiniz değişensiz alırsınız.
kötü değil zaten benim şuan 30-35k arası bütçem var 6 7 ay önce bu para elimde alsa orijinal kapalı kutu yd 15 pro alabiliyordum ama şuan sorduğumda 15 prolar da toplama oluyor dedi. düz 16 modelini önerdi ama ekran 60 hz beni tatmin etmedi ve iphonelar için düz olan modelleri almayın diyorlar. 15 pronun toplama olmayanını bulabilsem çok iyi olacaktı aslında

16 düz alınmaz hocam. Toplama olayı sıkıntı biraz. Bütçeyi 16 Pro'ya zorlamak en mantıklısı ama olmuyorsa telefonculardan değil de kullanıcıdan satılan 15 Pro'lara bakılabilir. Hangi parçaların değiştiğine 3uTools ile bakılıyordu diye biliyorum.

16 düz alınmaz hocam. Toplama olayı sıkıntı biraz. Bütçeyi 16 Pro'ya zorlamak en mantıklısı ama olmuyorsa telefonculardan değil de kullanıcıdan satılan 15 Pro'lara bakılabilir. Hangi parçaların değiştiğine 3uTools ile bakılıyordu diye biliyorum.
sagolasin hocam babam da 2. el almama izin vermiyor kapalı kutu al diye tutturdu. 15 pro için geç kaldım diğerleri bütçemi zorlad mecburen elimdeki hasarlı cihazla idare edicem

35k bütçe ile çok güzel Android telefonlar var hocam. Eski Android'ler ile hiçbir benzerliği yok gayet akıcı arayüz, kaliteli hissiyat, güçlü işlemciler ve kameralar vs. amiral gemisi bir telefon almayı düşünmez misiniz?

35k bütçe ile çok güzel Android telefonlar var hocam. Eski Android'ler ile hiçbir benzerliği yok gayet akıcı arayüz, kaliteli hissiyat, güçlü işlemciler ve kameralar vs. amiral gemisi bir telefon almayı düşünmez misiniz?
reis zaten elimde şuan mi 12t pro cihazı var bana çok çok yeterli bir cihaz en iyi oyunlarda bile 120 fps veriyor gayet hızlı bir telefon ama aradan 1.5 sene falan geçti telefon kafayı yedi durduk yere uygulamalar çöküyor telefon kendi kendine 120 hzden 60 hz'e alıyor, kamerası kasma yapıyor bazen foto cekme tuşuna bile basmıyor. otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen bazen bir anda parlaklığı yarı yarıya düşüyor, şarjı 20 ve altına düştüğü zaman çok ısınıyor ve 5e gelince anında kapanıyor telefon vs. vs. Artık farklı bir telefon kullanmak istiyorum ki zaten iPhoneu simdiye kadar param olmadığı icin alamıyordum simdi 15 proya yetecek kadar bütçem var ama toplama olmaya baslamıs hayal kırıklığına uğradım bir tık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı