Yurt dışı iPhone 15 Pro alıp nasıl açtırılır?

pythons58

Decapat
Daha fazla  
iPhone 15 Pro almayı düşünüyorum Türkiye'de pahalı olduğu için yurt dışı getirebiliyorum yaklaşık 32K yapıyor. 8. ayda ise kapanıyor Ekim'de alsam 8. aya kadar kullansam 8. ayda ise açtırsam toplam 64K yapıyor normal fiyatı 76k ama birden o parayı veremiyeceğim için yurt dışı almak istiyorum devlet sizce açtırma maliyetini 8. aya kadar değiştirir mi veya yurt dışı cihazlar açılıma kapanabilir mi? Bunu yapmak mantıklı mı olur öneriniz nelerdir? (başka cihaz önermeyin)

Yüksek ihtimalle 8 ay sonra açtırma maliyetinde değişiklik olur.

2025 itibariyle 31,692 ₺ olan kayıt ücreti ortalama 40.000 ₺ yi geçecek diye tahmin ediyorum. 16 serisinden sonra cihaz fiyatları bir nebze düşebilir ama iki türlü de şu an yurtdışı cihazı kayıt ettirip kullanmak mantıklı değil.

Hocam her yıl yeni iPhone çıkıyor o yüzden ben 8 ay kullanıyorum geri kalan 4 ay 2. telefonumun mobil verisine bağlıyorum bu sayede 1 yıl oluyor yeni iPhone çıkınca da bunu satıp üstüne ufak ücretler ödeyip yeni telefona geçiyorum bu sayede hem güncel hem ucuz telefon kullanmış oluyorum.

Evet öyle oluyor.

Yanında 2 telefon taşımak ve konuşmaları sadece 2. telefonla yapmak biraz değişik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…