Yurt dışı iPhone 15 Pro almak

Killshot011

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Şu an ülkemize yurt dışından getirilmiş iPhone telefonlar piyasanın yarı fiyatına satılıyor. Avrupa cihazları 1 fiziksel 1 eSIM olarak kullanıldığında her sene 4+4 ay kullanım hakkı sunuyormuş. Amerika modelleri ise çift eSIM olduğundan bu 4+4'nün işe yaramadığı, tek 4 ay hakkı olduğu tarzında yorumlar gördüm. Hiç riske girmeden Avrupa modelini alıp 8 ay kullanmayı düşünüyorum. Eğer her sene yenilenmesinde de sorun olmazsa kalan 4 ay da elimdeki S22 ile idare edebilirim diye düşünüyorum. Tabii hükümetin IMEI politikaları her an değişebilir ama. İlerleyen dönemlerde her sene yenilenme olayını kaldırıyoruz derlerse ketenpereye gelebilirim.

1- Her sene IMEI kaydının sıfırlanması uygulanmasının devam etmesi umut edilerek yarı fiyatına yurt dışı iPhone (yarı fiyatına) alınır mı?
2- 28 bin liraya 14 Pro almak mı 35 bin liraya 15 Pro almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 21k ya amerika bölgeli 14 pro 256 aldım fakat 8 ay olayını daha deneyimleyemedim. Bana oluyor dediler. Nerede gördünüz o yorumları?

Ben geçen hafta cuma gunu aldım sıfır kapalı kutu İstanbul'dan 39'Bin sıfır, iPhone11 vardı 13'e saydılar 26'BİN TL nakit üste vererek aldım, sıkıntısız kullanıyorum bu kadar risk'e girdiysen- girdiysek kesinlike PRO MAX almanı tavsiye ederim.

@57'Alay Hocam Max-Plus telefonlar çok büyük geliyor bana ya. 6'2 inç telefonlar bence daha ideal. Cihazınız Avrupa mı Amerika mı, biliyor musunuz?

@Mert1337 Hocam baya ucuza gelmiş, 2.el miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…