Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alınır mı?

Çok teşekkürler, peki 16 serisi çıktıktan sonra yurtdışı 15 PM'lerin fiyatında bir azalma olur mu sizce? Yazılanlardan sonra fiyatıda göz önüne aldığımda 14 PM almak daha mantıklı duruyor. Fiyattan ne kadar kırpabilirsem benim için o kadar iyi.

4 fiziksel 4 e-SIM degil miydi?

Uzattılar hocam o süreyi.

Hocam peki dışarıda hücresel veriyi filan nasıl açacağız kullanmak için
1.5 yıl normal olarak kullanabilirsiniz hocam.

Ben yurt dışı cihaz aldım kendime, telefoncuyla şöyle anlaşma yaptık, yeni modelle yani üst çıkan yeni modelle değişmek istersem bendeki cihazı yüzde 20 altına alacak şekilde anlaştık.

Hocam peki kapanma durumunu nasıl yapacaksınız bende almayı planlıyorum fakat maksimum 8 ay kullanabiliyormuşuz.

8 ay kullanıyorsunuz 8. ayın sonunda telefon sadece aramalara kapanır telefonculara gidip 4 ay daha uzatırsınız 1bin TL gibi bir fiyata 4 ay daha kullanır sonra otomatik yenilenir 8 ay yine kullanırsınız.

4 fiziksel 4 e-SIM degil miydi?

2'e SIM 2 fiziksel diye biliyorum.

Arkadaşim 14 Pro Max kullanıyor oda yurt dışı aldı 30bin TL'ye gayet iyi yani o telefonda olabilir 14 serisi düz haricinde hepsi ayrı güzel.

Kafan karışmasın güvenilir bir telefoncudan alman önemli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…