Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alınır mı?

KeremEfe

Hectopat
Yurt dışı iPhone 15 Pro Max için biriyle görüşüyorum. Güzel bir fiyat teklif etti ve indirim yapmaktan da çekinmedi. Fiyat olarak makul görünüyor. Ekranda koruyucunun altında çizikler olduğunu söyledi ve fotoğraf gönderdi; dinamik ada kısmında da çizik var. Bu bir sorun oluşturur mu? Cihazın kapalı olduğunu ve yılbaşında açılacağını söylüyor. Değişen bir parça olmadığını belirtti ancak cihazın yaklaşık 2 aydır onda olduğunu da ifade etti. Video istedim ve istediğim şekilde gönderdi. WhatsApp’taki kalite düşüklüğü nedeniyle ekranın kötü göründüğünü ise ben sormadan kendisi açıkladı. Videoyu ekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Rica etsem inceler misiniz? Gözünüze çarpan bir şey var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-12-10 at 22.18.19.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Image 2025-12-10 at 22.18.18.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 18

Dinamik ada kısmında çizik olması sorun oluşturmaz dinamik ada yazılımsal bir şey zaten kamera kısmında yeter ki derin bir hasar olmasın ayrıca anlaştığınız fiyat nedir? 15 Pro Max için ortalama şu an 16-20 arası ideal bir fiyat genelde. Zaten kapalı kutusunu zorlasanız 35-40 civarına bulursunuz hadi 30-35 olsun 40 bile değil.

Benim ilanımla takas ve üstüne nakit verecek şekilde düşünüyorum. Benim cihazımın ilan fiyatı 15.000 TL. Son olarak benden 13.000 TL istedi. Kutusu yok. Bu arada, İstanbul’da dediğiniz fiyatlara 15 Pro Max hiç görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…