Yurt dışı iPhone 15 Pro Max pasaport kaydı

Alemirvsall

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, benim asıl sorum şu ben iPhone 15 Pro Max satışa çıktığında Kırgızistan'dan bir akrabam sayesinde bir tane almayı düşünüyorum fakat gümrük vergisi öder miyim ayrıca pasaporta kayıt olayı nasıl oluyor yani telefon akrabamin pasaportunami kayıt olacak çünkü benim bir pasaportum yok nasıl oluyor o olay.
Açtırma ücretini vereceğim ama verdiğimizde internette pasaporta kayıt filan deniliyordu nasıl olacak?

Akrabanın pasaportuna kayıt yaptırabilirsin ama sadece o kişi kullanabilir sen kullanamazsın. Hattı da kendi üzerine alırsa hayrına sana verirse anca öyle olur ama onu da kim kabul eder bilmiyorum ben kabul etmem şahsen.
Sen yurtdışına çıktıysan ya da çıkacaksan sen de kendi pasaportun aracılığıyla kaydedebilirsin. Gürcistan'a veya Kıbrıs'a git gel yapıp pasaportsuz da halledebilirsin.
Bu yıl içinde kayıt ettireceksen 20bin verirsin az da olsa kârlı olur ama ocaktan sonraya kalırsa telefon Türkiye fiyatıyla eşitlenir bu da çok mantıksız olur. Telefonda arıza çıksa garanti dışı olduğu için elinde kalır.

3 yıl boyunca kayıt ettiren kişinin adı üzerindeki hatlar çalışır cihazda sadece. Akraban kendi üzerindeki hattını sana verecekse neden olmasın Ayrıca sadece pasaporta değil kimliğin üzerine de kayıt ettirebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…