goldweb Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 470 22 Kasım 2023 #21 uurcanfdn1 dedi: Sarı siteden Param Güvende hizmeti ile 40 bin TL'ye sıfır açılmamış kutulu iPhone alıp riske girmeden inceleyip onaylayacaktım hocam, yurt dışına çıkmayacaktım yani. İkisi arasında fark yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fark yok. Çift simli alırsanız sorun yaşamazsınız.
uurcanfdn1 dedi: Sarı siteden Param Güvende hizmeti ile 40 bin TL'ye sıfır açılmamış kutulu iPhone alıp riske girmeden inceleyip onaylayacaktım hocam, yurt dışına çıkmayacaktım yani. İkisi arasında fark yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fark yok. Çift simli alırsanız sorun yaşamazsınız.
U uurcanfdn1 Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 396 Çözümler 1 22 Kasım 2023 #22 goldweb dedi: Hiçbir fark yok. Çift simli alırsanız sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler
goldweb dedi: Hiçbir fark yok. Çift simli alırsanız sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler