Yurt dışı iPhone 15 Pro Max vs yurt içi S23

Türkiye'de zaten tek SIM için 4 ay kullanabiliyorsun. Yeterli bence.

Çift fiziksel SIM'li Apple modelleri hangisi? Tüm modellerde 1 fiziksel 1 e-SIM mi bulunuyor? e-SIM ile uğraşmadan yurt dışı iPhone almak için hangi model uygundur?
Kalan 4 ayı da çağrı yönlendirme ile geçridik diyelim bu 4+4 ay dögüsü sürekli aynı şekilde devam ediyor mu? hiç bir şekilde bitmiyor mu?

Çin ve Hong Kong modellerinde. Yıl başında yenileniyor bu süre. Baktığın bir model mi var?

Çin ve Hong Kong modellerinde. Yıl başında yenileniyor bu süre. Baktığın bir model mi var?
Hocam benim için çift fiziksel sim olması önemli e-SIM'le uğraşmak istemediğim için.
Batum'a yakınım fakat orada Çin veya Hong Kong ürünleri satılıyor mu bilmiyorum.
Elimde 7 Plus var çağrı yönlendirmesi yapabilirim bununla.
Halihazırda yurtiçi 13 kullanıyorum. Mesela 13 PRO'ya geçmeye değer mi? Ekstra olarak ne kadar öderim?
Bir de ülkeye girip çıkarak sanırım o süre değişiyor gibi bir şey duymuştum o ne kadar gerçek?

Son düzenleme:
13 vardı sattım bugün yurt dışı 16 binlira bu arada telefoncular 10 veriyor

Buradan alırsan boşu boşuna KVK ürüne fazla para vermiş olursun zaten yurt dışında kullanacaksın telefonu. Git orada al.

bence alma kanka yurt dışı telefon önceden alınırdı ama şimdi alma bence
iPhone 14 ve altı alınmaz çünkü svap cihaz çoğu. 15 serisi alınabilir neden alınmasın.

13 vardı sattım bugün yurt dışı 16 binlira bu arada telefoncular 10 veriyor
Sonunda be hocam Sizin adınıza sevindim.

Son düzenleme:
peki kanka sence ben ne yapıyım yurt dışında yaşayacağım bendeki 13 sattım bu arada 16 binlira bulgaristana gidicem bu ay sonu veya başka zaman orada çalışmak için burada mı almak mantıklı telefon yoksa oradan mı

valla hocam 16 binlira verdim kurtuldum zarar etmedim pek ama o fiyat

SIM kartını varsa yedek bir cihaza tak. Git oradaki duruma bak hocam.

Şimdi Bulgaristan'da fiyatlar nasıl bilemiyorum ne dersem yanlış olur. Ama buradaki KVK cihaz fiyatında olmaz orası da kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…