kuzeysdadsa Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 359 18 Ağustos 2024 #21 Furkan_001 dedi: SIM kartını varsa yedek bir cihaza tak. Git oradaki duruma bak hocam. Genişletmek için tıkla... şuan bende apple 7 var kankada onu kullanıyorum da bir sormak istedim burdan mı alsam ordan mı bilemedim de
Furkan_001 dedi: SIM kartını varsa yedek bir cihaza tak. Git oradaki duruma bak hocam. Genişletmek için tıkla... şuan bende apple 7 var kankada onu kullanıyorum da bir sormak istedim burdan mı alsam ordan mı bilemedim de
Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 11 18 Ağustos 2024 #22 kuzeysdadsa dedi: şuan bende apple 7 var kankada onu kullanıyorum da bir sormak istedim burdan mı alsam ordan mı bilemedim de Genişletmek için tıkla... Giden tanıdık falan yok mu hocam? Hiç bir şey bilmeden mi gidiyorsunuz?
kuzeysdadsa dedi: şuan bende apple 7 var kankada onu kullanıyorum da bir sormak istedim burdan mı alsam ordan mı bilemedim de Genişletmek için tıkla... Giden tanıdık falan yok mu hocam? Hiç bir şey bilmeden mi gidiyorsunuz?
kuzeysdadsa Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 359 18 Ağustos 2024 #23 Furkan_001 dedi: Giden tanıdık falan yok mu hocam? Hiç bir şey bilmeden mi gidiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hocam orada benim halamın oglu var resturanta onun yanına gidiyorum pasasport v.b herşeyi hallettim bende orada yaşayacağım artık düzen falan kalıcı olarak
Furkan_001 dedi: Giden tanıdık falan yok mu hocam? Hiç bir şey bilmeden mi gidiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hocam orada benim halamın oglu var resturanta onun yanına gidiyorum pasasport v.b herşeyi hallettim bende orada yaşayacağım artık düzen falan kalıcı olarak
Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 11 19 Ağustos 2024 #24 kuzeysdadsa dedi: hocam orada benim halamın oglu var resturanta onun yanına gidiyorum pasasport v.b herşeyi hallettim Genişletmek için tıkla... Hala oğlu ile görüşün fiyatları uygunsa gidip orada alırsın.
kuzeysdadsa dedi: hocam orada benim halamın oglu var resturanta onun yanına gidiyorum pasasport v.b herşeyi hallettim Genişletmek için tıkla... Hala oğlu ile görüşün fiyatları uygunsa gidip orada alırsın.
kuzeysdadsa Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 359 19 Ağustos 2024 #25 Furkan_001 dedi: Hala oğlu ile görüşün fiyatları uygunsa gidip orada alırsın. Genişletmek için tıkla... hocam apple 15 30 bin civar türk parası ile baktım da
Furkan_001 dedi: Hala oğlu ile görüşün fiyatları uygunsa gidip orada alırsın. Genişletmek için tıkla... hocam apple 15 30 bin civar türk parası ile baktım da
Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 11 19 Ağustos 2024 #26 kuzeysdadsa dedi: bende orada yaşayacağım artık düzen falan kalıcı olarak Genişletmek için tıkla... Yeni hayatınız istediğiniz gibi olur umarım. kuzeysdadsa dedi: hocam apple 15 30 bin civar türk parası ile baktım da Genişletmek için tıkla... Burada ortalama 25-27k civarına alınabiliyor.
kuzeysdadsa dedi: bende orada yaşayacağım artık düzen falan kalıcı olarak Genişletmek için tıkla... Yeni hayatınız istediğiniz gibi olur umarım. kuzeysdadsa dedi: hocam apple 15 30 bin civar türk parası ile baktım da Genişletmek için tıkla... Burada ortalama 25-27k civarına alınabiliyor.
kuzeysdadsa Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 359 19 Ağustos 2024 #27 umarım hocam türkiye şartları yaşantı bırakmadı dedim 12 alayım apple orda da alırım da 12 de çok pahalı
umarım hocam türkiye şartları yaşantı bırakmadı dedim 12 alayım apple orda da alırım da 12 de çok pahalı