Yurt dışı iPhone 15 Pro Max'te FaceTime kullanılıyor mu?

Savio

Femtopat
Daha fazla  
15 Pro Max yurt dışı fiziksel çift SIM olunca, FaceTime kullanılmıyor mu? Bu konu hakkında bilgisi olan yanıt verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: HCI
15 Pro Max yurt dışı fiziksel çift SIM olunca, FaceTime kullanılmıyor mu? Bu konu hakkında bilgisi olan yanıt verebilir mi?

15 Pro çift SIM kullanıyorum. Görüntülü FaceTime kullanılıyor. Ama sesli kullanılmıyor.

Hayır herhangi bir sıkıntı olmuyor. Sesli FaceTime kullanan hiç görmedim. Görüntülü FaceTime sorunsuz.
Hocam benimkide çift fiziksel çin cihazı. Bu cihazlarda süre bitince farklı iphonedan wifi araması yapılmıyor deniyor bilginiz varmı yapılıyormu

Hocam benimkide çift fiziksel çin cihazı. Bu cihazlarda süre bitince farklı iphonedan wifi araması yapılmıyor deniyor bilginiz varmı yapılıyormu
Hocam ben de e sim ile uğraşmayayım 4+4 ay fiziksel çift sim, kalan aylarda yedek iPhone'umdan aramaları aktarırım diye düşünmüştüm ama sizin süreniz bitip de bahsettiğiniz konuyu deneyimleme şansınız oldu mu veya konu hakkında bilgiyi öğrenebildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…