Kayıt sorununu hesapladın mı?İkisi de yaklaşık aynı fiyata geliyor ilk alırken. Sizce hangisi arkadaşlar? Hiç iPhone kullanmadım bu arada.
Kayıt sorununu hesapladın mı?
IMEI başı 4 ay değil mi? Değişti mi? Eğer çift SIM ise yılda 8 ay kullanabilirsiniz. Bence YD işi biraz sıkıntılı. Kalan 4 ay ne yapacaksınız?Sanırım 16 ay kullanabiliyormuşuz 16 ay sonra pasaporta kayıt yaptırabilirim.
IMEI başı 4 ay değil mi? Değişti mi? Eğer çift SIM ise yılda 8 ay kullanabilirsiniz. Bence yurt dışı işi biraz sıkıntılı. Kalan 4 ay ne yapacaksınız?
Bilmiyorum alacağım kişi 16 ay kullanabiliyorsun dedi. Bir de aslında yurt dışı alma amacım benim şu an aslında 60 lira veremem bir telefona aniden fakat böyle 8 ay sonra 30 lira daha verip kayıt ettirebilirim telefonu.
Yurt dışı açık kapalı kalmasıyla uğraşmak yerine ve 8 ay sonunda cihazı belli seviyede yıpratmak yerine 8 ay sonra düzgün bir TR cihazı al ve en azından satacağın zaman piyasası düzgün olur derim. Acele işe şeytan karışır hiç gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.