Yurt dışı iPhone 15 Pro mu TR S23+ mı?

CüneyttK

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
İkisi de yaklaşık aynı fiyata geliyor ilk alırken. Sizce hangisi arkadaşlar? Hiç iPhone kullanmadım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMEI başı 4 ay değil mi? Değişti mi? Eğer çift SIM ise yılda 8 ay kullanabilirsiniz. Bence yurt dışı işi biraz sıkıntılı. Kalan 4 ay ne yapacaksınız?

Bilmiyorum alacağım kişi 16 ay kullanabiliyorsun dedi. Bir de aslında yurt dışı alma amacım benim şu an aslında 60 lira veremem bir telefona aniden fakat böyle 8 ay sonra 30 lira daha verip kayıt ettirebilirim telefonu.

Bilmiyorum alacağım kişi 16 ay kullanabiliyorsun dedi. Bir de aslında yurt dışı alma amacım benim şu an aslında 60 lira veremem bir telefona aniden fakat böyle 8 ay sonra 30 lira daha verip kayıt ettirebilirim telefonu.

Yurt dışı açık kapalı kalmasıyla uğraşmak yerine ve 8 ay sonunda cihazı belli seviyede yıpratmak yerine 8 ay sonra düzgün bir TR cihazı al ve en azından satacağın zaman piyasası düzgün olur derim. Acele işe şeytan karışır hiç gerek yok.

Yurt dışı açık kapalı kalmasıyla uğraşmak yerine ve 8 ay sonunda cihazı belli seviyede yıpratmak yerine 8 ay sonra düzgün bir TR cihazı al ve en azından satacağın zaman piyasası düzgün olur derim. Acele işe şeytan karışır hiç gerek yok.

Hocam aslında peşin fiyatına 3 takside bölseler alabilirim bildiğiniz bir yer var mı öyle alabileceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı