Hocam mi 14 sıkıntı yaratmaz bence iphone'lar yurt dışı olunca 8 ay kullanım 4 ay boşta duruyor.Mi 14 23 bin TL civarına geliyor.
15 Pro ise 32 bine yakın geliyor.
iOS ve Android'e hakimim işletim sistemi önemsiz.
İşlemci hızı ve gündelik kullanım akıcılığa önem veriyorum sizce hangisi?
Soruda ki mi 14 de yurtdışı hocam.Hocam mi 14 sıkıntı yaratmaz bence iphone'lar yurt dışı olunca 8 ay kullanım 4 ay boşta duruyor.
15 pro akıcılık, işlemci ve kamera konusunda memnun eder fakat batarya konusunda üzebilir telefon ile yoğun saatler geçiriyorsan. Mi14'ün de gayet tatminkar olacağını düşünüyorum birçok artısı açısından, apple ekosistemi gibi de bir düşüncen yoksa.Mi 14 23 bin TL civarına geliyor.
Xiaomi 14 8gen3 gayet iyi cihaz. F/P cihazı, Uzun süre götürür.Mi 14 23 bin TL civarına geliyor.
Soruda ki mi 14 de yurt dışı hocam.
15 Pro akıcılık, işlemci ve kamera konusunda memnun eder fakat batarya konusunda üzebilir telefon ile yoğun saatler geçiriyorsan. MI14'ün de gayet tatminkar olacağını düşünüyorum birçok artısı açısından, Apple ekosistemi gibi de bir düşüncen yoksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.