2025 içinde tahmini olarak 45 bin 614 liraya çıkması düşünülüyor.Memlekette her an her şey olabilir. Bir haberle Temu furyası nedeniyle yurt dışı alışverişe 30 euro limit getirildi. Keza yurt dışı iPhone muhabbeti yüzünden IMEI kaydı 6K'den 20 K'ya fırladı. Risk almaya değmez.
Yurt dışı iPhone 15 Pro almak istiyorum ancak tamamen kapatılmasından ve bir daha kullanamamaktan korkuyorum. Böyle bir şey olma ihtimali nedir? Veya kapatılırsa ne yapabilirim?
Bu olayı zaten biliyorum. Ancak bu olay değişebilirmi? Yani her yıl yenilenmesi durabilirmi?Hocam şöyle oluyor. 2 adet SIM girişi olduğu için her bir SIM girişine 120 gün yani 4 ay süre veriliyor örneğin 1. SIM girişine taktınız 120 gün geçti 2. SIM girişine takıyorsunuz ve 120 gün daha süresi oluyor. Toplam 8 ay sonunda bitiyor ve 4 ay beklemeniz gerekiyor. 4 ay sonra yıl başı geldiği için IMEI süresi her yıl başında yenileniyor. Ben böyle biliyorum (sakın 1. SIM süresi bitmeden 2.ye takmayın. Taktığınız an süresi başlar diğerine taksanız bile devam eder boşa gitmiş olur.)
muhtemelen evet.Bu olayı zaten biliyorum. Ancak bu olay değişebilirmi? Yani her yıl yenilenmesi durabilirmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.