Yurt dışı iPhone 15 Pro'ya fatura kesilebilir mi?

zuhal381

Picopat
Daha fazla  
Telefoncudan yurt dışı iPhone 15 Pro almayı düşünüyorum, 34 bine anlaştım ancak fatura kesilmediğini satış belgesi düzenleyip kaşe basabileceğini belirtti, galiba yurt dışından gelen cihazlara fatura kesilmiyormuş. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Yurt dışı cihazlara fatura kesmezler, herhangi bir sorun olduğunda Apple üzerinden garanti kapsamınada girmez. Fatura isterler fakat olmadığından birşey yapamazsınız. Ayrıca yurt dışı iphone kullanmak çok teferruatlı iş , 7-8 ay kullanacaksınız arada kaynayan 4 ay için açtırtmanız gerekecek onada 1000 tl gibi ücret çıkarıyor telefoncular. Her 8 ayda bu parayı vereceksiniz zaten telefonun sıfır fiyatına ulaşıyorsunuz belli bir süre sonra. Bende o şekilde kullanmak istedim ama mantıksız. Kayıt yaptırıp açtıracaksanız orasını bilemem tabi de zaten açtırma parasını verdiğinizde sıfırıyla aynı ücrete denk geliyor. Yarın öbürgün satmak istediğinizde de yine sıkıntı alıcı zor bulursunuz yurt dışı olduğu için.

Peki kesilmemesi bir sıkıntı çıkarır mı garanti kapsamı harici ya da bir olay olduğu zaman elimdeki satış belgesi yeterli olur mu?

Faturayı zaten kesemez. Kesse de bir işe yaramaz. O cihazı Apple teknik servisinde parasıyla bile tamir ettiremezsin.

Hocam 1,5 yıl kendi yasal olarak açık 8 fiziksel 8 ay e-SIM olarak daha sonra kayıt etmek istemezseniz yanınızda yedek bir cihaz uydu telefonu olarak taşıyıp aramalar vs her şeyi yönlendirme yaparak kullanabilirsiniz, 70-80 bin vermek çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…