Yurt dışı iPhone 16 alınır mı?

en1907

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yurt dışı iPhone 16 almayı düşünüyorum ama telefonun kapanması ile ilgili aklıma takılan sorular var. Telefonu 4+4 olarak çift fiziksel aldığımda kalan 4 ayı da internet paylaşımıyla geçirdiğimde yılbaşında telefon yeniden 4+4 şeklinde şebekeli şekilde kullanılabilecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt yaptırabileceksen al ucuza almış olursun

Evet illaki yurt dışı istiyorsan Pro Plus Pro Max gibi modellerini öneririm onun dışında yurt dışı almak mantıklı gelmiyor benim için.

Evet her sene yenileniyor ve tekrardan 4+4 ay kullanıp kalan 4 ay yedek telefonla kullanabilirsin. Yurt dışı alacaksan pro-max modelleri alman daha iyi ve mantıklı olur.

Evet illaki yurt dışı istiyorsan Pro Plus Pro Max gibi modellerini öneririm onun dışında yurt dışı almak mantıklı gelmiyor benim için.
Genel kullanım mı yoksa o dediğin markalar amaçlara göre sorgulanıp belirlenir telefon telefondur

Yurt dışı almaya kararlıysan düz model tercih etmemelisiniz. Almışken iyisini alın, Pro modelini almanızı öneririm.

Yurt dışı almaya kararlıysan düz model tercih etmemelisiniz. Almışken iyisini alın, Pro modelini almanızı öneririm.

Peki telefonun toplama olmadığını sıfır olduğunu anlamam için seri numarası sorgulama mevzusu nasıl oluyordu.

@en1907, Seri numarasından değil de, model numarasından direkt anlayabilirsiniz diye hatırlıyorum.

Telefonu bu hafta alacağım almadan önce GPT'ye de sormak istedim. GPT telefonun 4+4 kullanılamayacağını o sistemin 2023'te kaldırıldığını sadece 4 ay kullanabileceğimi ve ocak ayındada tekrardan yenilenmeyeceğini söyledi bir bilginiz var mıdır bu konu hakkında.

Yok 4+4 kullanabiliyorsun kalkmadı toplama cihaz almak istemiyorsan seri noyu sorgulayacaksın kutudaki etkinleştirilmemiş olması gerek ya da satın alım oynaylanmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…