Yurt dışı iPhone 16 almak

Makaleler
3
Arkadaşlar yurt dışı iPhone 16 veya Pro modeline bakıyorum. S23 Ultra kullanıyorum 1,5 yıllık ve şarj performansından memnun değilim.
iPhone 16 çift fiziksel için 30, 16 Pro için 37 bin TL gibi fiyatlar var.
Bu fiyatlardan daha ucuza, güvenilir ve sorun yaşatmayacak, tercihen İstanbul içi satan yerler biliyor musunuz? Biliyorsanız deneyimlerinizi ve yerleri paylaşır mısınız? Teşekkürler.

Teknomehmet diye bir satıcı var görüşün alın derim. Birçok çeşit cihaz satıyor.

tepkim yok dolandırılıp cefasını da çekebilirsin 2 3 seneye elinde telefonun küllerini de görebilirsin

IMEI kaydı ile sanki aynı fiyata geliyor gibi.

Hocam baktım, fiyatları biraz daha pahalı duruyor ama arayıp soracağım sabah yine. Olmadı İlhami'den alacağım gibi. En uygun fiyat da onda.

Bazı ikinci el cihazları iyi fiyattan verdiklerini biliyorum. Oradan kayıtlı Xiaomi cihaz aldığım oldu sıkıntı yaşamadım. İstanbul'da dükkanları sanırım elden alırsın diye söyledim.

Güncel fiyatları bilmiyorum. O yüzden bir bakın derim.

Hocam sıfır, kapalı kutu, çift fiziksel garantili iPhone 16 pro 128 buldum 38'e Kadıköy'de, alacağım gibi duruyor.
Satan bi esnaf, boğa heykeline de yakın Google yorumları da fena değil (kötüleri var ama kimisi sahibinden de ilanda var gittim yok dedi vb. Alakasız yorumlar).
Dikkat etmem gereken ne var? 37'ye İlhami Özsolak vb. satıyor ama hem kargo beklemek istemiyorum, hem de kurulumu yapamam (evde wifi yok, bina yeni). 38'e oradan alacağım gibi.

Sanırım seri no sorgulama yapacağım ve garantisi başlamadı, başlatalım mı gibi bi ekran çıkacak. Pil sağlığı devri vs. Kontrol edilecek. Başka bi şey var mıdır dikkat edilmesi gereken?

Fiziksel bir kontrol yap. Zaten seri numarasına bakarsın. Cihaz yenilenmiş değilse sıkıntı yok bir de şarj devrine bak tamamdır başka bakılacak bir şey yok.

Bu cihazları elden almayı tavsiye ederim. Orada kurulum yaparsın garanti olur. Ben İstanbul'u çok iyi bilmiyorum. Esnaf sağlamsa sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…