Yurt dışı iPhone 16 Pro Max 512 GB alınır mı?

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Elimdeki TR kayıtlı 13 Pro Max 256GB'yi bi arkadaşıma satıp 16 Pro Max alayım diyorum ama TR fiyatları aşırı pahalı ve bi anda o kadar para çıkarıp veremiyorum maalesef. Taksitli alabileceğim vade farksız bir yol da göremiyorum. 13 Pro Max'i satıp az üstüne koyup yurt dışı 16 Pro Max alayım diyorum. Sizce değer mi? İlla TR kayıtlı olması mı gerekiyor sizce? İleride bu şekilde de satamaz mıyım? Hepsinin dışında TR garantili vade farksız taksitle alabileceğim bir yer var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden.

Bence artık iPhone alınmamalı bu ekonomide iPhone 16 Pro Max MacBook Pro'dan daha pahalı.

Bence artık iPhone alınmamalı bu ekonomide iPhone 16 Pro Max MacBook Pro'dan daha pahalı.
Söylediklerinize katılmakla beraber satma konusunda hala çok avantajlı geliyor bana o yüzden alayım diyordum. Bir nevi yatırım gibi düşünün.

Elbette alınır. Yurt dışı cihazının da satarken yurt dışı cihazlar içinde bir piyasası oluyor ve bugün 2. el yurt dışı 13 Pro, 14 Pro'lar cayır cayır satıyor. Yani satarsınız ve kayıt ettirmeniz mantıklı değil. Şu an alırsanız ağustos 2025' e kadar kapanma olmadan kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…