Merhaba iPhone X kullanıyorum ve iPhone 15 almayı düşünüyorum fakat arkadaşımın yorumları yüzünden vazgeçtim. Zaten 60 Hz'den 60 Hz'e geçmek biraz saçma geliyordu, o yüzden yurt dışı 16 Pro Max almayı düşünüyorum fakat fiyatlarını bilmiyorum. iPhone 15 parasına var mı yurt dışı 16 Pro Max ve 8 ay 16 Pro Max kullanıp 4 ay iPhone X kullansam olur mu?
Merhaba iPhone X kullanıyorum ve iPhone 15 almayı düşünüyorum fakat arkadaşımın yorumları yüzünden vazgeçtim. Zaten 60 Hz'den 60 Hz'e geçmek biraz saçma geliyordu, o yüzden yurt dışı 16 Pro Max almayı düşünüyorum fakat fiyatlarını bilmiyorum. iPhone 15 parasına var mı yurt dışı 16 Pro Max ve 8 ay 16 Pro Max kullanıp 4 ay iPhone X kullansam olur mu?
Bence olur, ben olsam bende aynı şeyi yapardım.
Ya da şöyle yapabilirsiniz, iki cihazı da yurt dışı alın, iPhone 16 Pro Max'i 8 ay kullanın, ardından diğer yurt dışı cihazınızın e Simi'ni aktif edip kullanın. Bu sayede daha ucuza gelir, 4 ay içerisinde ise 6-7 bin liralık bir X-XS ile iletişiminizi kurarsınız.
Merhaba bütçemi arttırdım ve iPhone 16 gözüme cazip geldi 57.5k fiyatı o alınır mı sizce? fakat ben Samsung taraftarı değilim 7 yıldır Apple kullanıcısıyım alışamam