Yurt dışı iPhone 16 Pro Max alınır mı?

AhmetSdS

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda yurt dışından iPhone 16 Pro Max alma ihtimalim var ama sizce mantıklı mı ve yurt dışından almanın tek sorunu IMEI olayı mı, başka sıkıntıları da var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Eğer telefon bozulursa teknik destek almak sıkıntı olabilir. Mesela Apple Store telefonu tamir etmek istemeyebilir.

Apple'ın kendi teknik servisi dışındaki bir yer sıkıntı çıkarır mı peki hocam.
Sözde "Profesyonel" hizmet yapan yerler var. Telefon kadar fiyat koyuyor sonra da telefona orijinal olmayan parçalar (Hepsi değil.) takıyorlar genellikle.

Sözde "profesyonel" hizmet yapan yerler var. Telefon kadar fiyat koyuyor sonra da telefona orijinal olmayan parçalar (hepsi değil.) Takıyorlar genellikle.

Peki orijinal servisi ikna etmenin onları ayarlamanın yolları var mıdır hocam.

Ben önermem kral yanlış hatırlamıyorsam 6 ay açık geri kalan ayları hat kapalı oluyor yine 2 telefon gezerim dersen sen bilirsin ip16 nın tüm özelliklerini kullanırsın ama hat işinide bir androidle çözersin 2 telefon uğraştırır tabi ama öyle yapan çok arkadaşım var

Alacağınız yere kesinlikle dikkat edin kapalı kutu bile olsa içindeki parçalar değişen olabiliyor hocam. Çift fiziki SIM olan modelleri almaya çalışın 4+4 ay olarak kullanabilirsiniz. Son 4 ayı da bir tane iPhone 7-8 gibi bir modeli ikinci telefon yaparak geçirebilirsiniz.

Öyle bir şeyle uğraşmak istemem ya bilmiyorum.

Dikkat etmeye çalışırım hocam teşekkürler.

Öyle bir şeyle uğraşmak istemem ya bilmiyorum.

Dikkat etmeye çalışırım hocam teşekkürler.

İkinci telefonunuzda iPhone olursa aramaları yurt dışı cihazınıza alabilirsiniz fakat arama yapamazsınız ve SMS'ler o cihaza düşmez. İnternet sorununuda ikinci telefondan paylaşarak kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…