Yurt dışı iPhone 16 Pro vs S25

OrçunAs

Zeptopat
Daha fazla  
45 lira civarında bütçem var. Kuzenim yurt dışı iP 16 Pro çok mantıklı olduğunu söyledi. Almanya'ya gidip gelen yakınlar da var. Getirtmesi çok dert değil. Eğer şu an alırsan seneye Eylül'e kadar rahat kullanacağımı söyledi. Senin S20FE yerine de XS Max veya 11 bulabilirsen biraz ekleyip TR cihazı son 4 ay iCloud ile kullanırım ile eşleştirip 2 tane 4 ay dayansam zaten yaklaşık 3.5-4 sene oluyor. Ondan sonra da yenisine geçersin dedi. Benim de kafama yattı. Kullanan varsa sorunları vs. var ise sormak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla iPhone diyorsan evet mantıklı hatta en mantıklı seçenek 16 Pro almak olacaktır. 16 Pro, S25’ten bir tık daha iyi cihaz olsa da S25 alıp 3-4 sene son 4 ay muhabbetleriyle uğraşmamak da bence mantıklı. Çünkü S25 sana 16 Pro’yu aratacak bir cihaz değil. Yani başka Apple cihazların varsa ve iOS’de kesinsen 16 Pro, iPhone olmasa da olur başka Apple cihazım da yok diyorsan S25 derim.

İlla iPhone diyorsan evet mantıklı hatta en mantıklı seçenek 16 Pro almak olacaktır. 16 Pro, S25'ten bir tık daha iyi cihaz olsa da S25 alıp 3-4 sene son 4 ay muhabbetleriyle uğraşmamak da bence mantıklı. Çünkü S25 sana 16 Pro'yu aratacak bir cihaz değil. Yani başka Apple cihazların varsa ve IOS'de kesinsen 16 Pro, iPhone olmasa da olur başka Apple cihazım da yok diyorsan S25 derim.

Bu sefer iPhone denemek istiyorum ama malum Türkiye'de gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum verebilecek bile olsam o kadar paraya yazık bence.

Çok düşündürüyor hocam. Bir türlü karar veremedim.

Bir yandan hiç uğraşmadan hakiki TR malı S25 alıp hem rahat kullanacağım hem de memnum kalacağım bir cihaz olduğuna eminim ama S25 aldığım zamanda içimde bir alsaydım hissi geçeceğindende eminim.

Bir yandanda 16 ay boyunca üst seviye telefon kullanıp millet 82-83K veriyorken ben ort 40a alıp huzurlu bir şekilde kullanacağım ama 16 ay sonunda 4ay boyunca hem 2 telefonu şarj et hem ikisini taşı pişman olma orasılığımıda düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çok düşündürüyor hocam. Bir türlü karar veremedim.

Bir yandan hiç uğraşmadan hakiki TR malı S25 alıp hem rahat kullanacağım hem de memnum kalacağım bir cihaz olduğuna eminim ama S25 aldığım zamanda içimde bir alsaydım hissi geçeceğindende eminim.

Bir yandanda 16 ay boyunca üst seviye telefon kullanıp millet 82-83K veriyorken ben ort 40a alıp huzurlu bir şekilde kullanacağım ama 16 ay sonunda 4ay boyunca hem 2 telefonu şarj et hem ikisini taşı pişman olma orasılığımıda düşünüyorum.
16 Pro bence S25'ten çok daha iyi bir cihaz. İkisinden birini alacak olsam 16 pro alırım. İki telefonla uğraşamam diyorsan, seneye yine Nisan-Mayıs gibi 16 pro'yu satıp, yurt dışı 17 pro'ya geçme gibi bir seçeneğin de var. Böylece iki telefon taşımaktan, veya 8 ay 16 pro gibi bir telefona alıştıktan sonra uyduruk bir yedek telefonla acı çekmekten kurtulmuş olursun. Tek telefonum olsun, Uzun yıllar başım ağrımadan kullanayım, uğraşmayayım diyorsan en başta yurt dışı telefon bakmamak gerek.

16 Pro bence S25'ten çok daha iyi bir cihaz. İkisinden birini alacak olsam 16 Pro alırım. İki telefonla uğraşamam diyorsan, seneye yine nisan-Mayıs gibi 16 Pro'yu satıp, yurt dışı 17 Pro'ya geçme gibi bir seçeneğin de var. Böylece iki telefon taşımaktan, veya 8 ay 16 Pro gibi bir telefona alıştıktan sonra uyduruk bir yedek telefonla acı çekmekten kurtulmuş olursun. Tek telefonum olsun, uzun yıllar başım ağrımadan kullanayım, uğraşmayayım diyorsan en başta yurt dışı telefon bakmamak gerek.

Hocamin dediklerine katılıyorum. Bir seye 80k yerine 40k veriyorsan bazi dertlerin olacak kaçarı yok.

Hocam konuyu hortlatmış olacağım ama ne yapmaya karar verdiniz? Şu an sizinle aynı durumdayım ben de çok kararsız kaldım. Yaptığınız seçimden memnun musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı