Yurt dışı iPhone 16 vs S24 Ultra

Merhaba, kendim gidip alacağım yurt dışından. Fiyatları neredeyse aynı biraz üstüne çıkabilirsem düşük bir ihtimalde olsa iPhone 17 alacağım ama eğer cikmazsam bu iki telefon arasında seçim yapacağım.
Çok oyun oynamıyorum Clash Royale falan, kamera önemli benim için arabanın falan videosunu çekip sosyal medyada paylaşacağım.

Yurt içi tabii ki iPhone 17 bakın 16 bakmayın. Başlıktaki karşılaştırmada yurt dışı ikisi de alınmaz. 4 ay kesin sıkıntı yaşayacaksınız ayrıca server kayıtları meselesi sıkıntılı Samsung için. Kesin yurt dışı ise bana kalırsa yurt dışı cihazların ne olacağını belirsiz ülkemizde. Bence bulaşılmamalı ama yurt içi iPhone alıp ödediğimiz vergiyi görünce insan ağır kazıklanmış hissediyor.

2 şekilde de haklısınız hocam ama fazladan vergi vereceğime 4 ay 2. telefonla gezerim daha iyi. Yurt içi bu paralara iPhone 13 ve S24FE geliyor

Ben iPhone 17 öneririm. Ekranının 120 hz olması büyük bir avantaj.
Onun dışında diğer iki telefon da uzun seneler kullanılabilecek telefonlar. Seçim yaparken daha çok size uygun olan işletim sistemini belirlemeniz gerekiyor.

Hocam iPhone 17 alabilme şansım olursa düşünmeyeceğim bile ama olmayabilir. Ben sosyal medyada video falan paylaşma açısından iPhone optimizasyonu daha iyi diye biliyorum o yüzden biraz daha ona yakınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…