1-en az 13 Pro alabilirsiniz şu an 16 Pro Max kapalı kutular 40-50 bin TL'ye satılıyor telefoncularda, sarı sitede. 3-4 aya piyasanın artmasıyla düşecektir muhtemelen düşmesini bekleyebilirsiniz.
2-çift fiziki, 1 fiziki 1'e SIM muhabbeti. Çift fiziki veya 1'e SIM 1 fiziki kullanımda herhangi bir farklılık yaratmıyor sadece çift fiziki olunca hattınızın bayiisine gidip e SIM kodu almıyorsunuz ve hattınızı takmadan kullanıyorsunuz. 350-400 TL bir ücreti var.
3- evet 4 ay 1. 4 ay 2. simi kullanıyorsunuz telefoncular kalan 4 ayda uzatma yapıyor bende 2200 TL'ye yaptırıp 8+8 olarak 16 ay kullanmıştım.
4- kişiden kişiye göre değişir mesela benim 35 bin TL bütçem olsa ve iOS cihaz istesem direk 3. el TR cihazı 13 Pro Max alırdım sonuçta 120 Hz ekrana sahip ve hala güçlü bir telefon. Yedek cihazın varsa en kötü kalan 4 ayda onu kullanırsın bu şekilde en mantıklısı yurt dışı oluyor sonuçta 100-120 bin TL'lik cihazı çok ucuza alıyorsunuz ve normal kullanabiliyorsunuz.
5- genelde İran ve Macaristan'dan geliyor ve neredeyse %70'i toplama telefoncuya veya F/P Exper'e gösterebilirsiniz öğrenmek için. Bulabilirseniz bu ülkeler harici bulun.
Tavsiyem Samsung cihazlara yönelin. İlla iOS istiyorum diyorsanız kapalı kutu 15 Pro MAX-16 Pro Max veya 2. el TR 13 Pro-Pro Max alın. Sıfır olarak 12 var fakat fiyatını hiç hak etmiyor.