Yurt dışı iPhone alınır mı?

Türkiye'den almak yerine, yurt dışından alıp Türkiye'ye açtıranlar mı varmış cidden
6 bin ₺ çok az bi para yani açtır tek hat üzerinden rahatça kullan 20 bin ₺’ye yakında kârın olmuş oluyor niye bu kadar abes geldi?

Biz şu anki durumu konuşuyoruz işte, yine söylüyorum tercih meselesi, ben telefon görüşmesi yapmıyorum. Eğer sürekli telefonla haşır neşir olsaydım yurt içi Samsung alır yoluma bakardım ya da yurt dışı alıp kayıt ettirirdim.

Şu an ki durumda da işleyiş aynı kankacım adam sormuş bende söyledim belki kayıt ettirmeyi düşünüyor bilsin durumları kötü mü olur?

Hah şöyle ya sende kayıt ettir 30-40 verde
Hocam yanlış anlamayın. Güncel kayıt fiyatını biliyor musunuz?

Amacım haklı haksız değil sadece en başından beri kayıt ücretini 6 bin diye biliyorsunuz olarak anladım.

Yani çok anlatacağım bir şey yok 14 düşünüyorum ama temel kuralları ne bilmiyorum bilen yazarsa çok sevinirim sizce 14 alınmalı mıdır bilen varsa yazaraza sevinirim şimdiden iyi sosyaller.

Alınabilecek bir risk değil.

Hocam yanlış anlamayın. Güncel kayıt fiyatını biliyor musunuz?

Amacım haklı haksız değil sadece en başından beri kayıt ücretini 6 bin diye biliyorsunuz olarak anladım.
Yok tam bilmiyorum kral, ben diğer arkadaşa neden kayıt yaptırdığımı sorduğu için anlattım o dönem için makul fiyatlar olduğunu anlattım yani şu an mantığı yok diye biliyorum ama. Çok pahalandı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…