Yurt dışı iPhone alınır mı?

egezzo

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700 XT
RYZEN 5 7600
16 RAM
1TB M2 SSD
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Kısaca konuya gireyim. iPhone 11 kullanıyorum ve artık gercekten yetmemeye başladı. Arkadaşlarımın yeni ama düz model iphonelarına baktım ama pek tatmin etmedi o yuzden kesinikle ve kesinlikle Pro ve Pro Max serisi iPhone almak istiyorum. Ama bütçem kısıtlı oldugu icin sadece yurt dışı alabilirim. Türkiye'de yurt dışı cihaz satan sarı sitedeki telefoncuların birinden ilana bakıp ardından dükkana gidip elden almak istiyorum ama bu toplama ameliyatlı cihaz olayları kafamı cok kurcalıyor. Lütfn biri isteklerim doğrultusunda yardımcı olabilir mi?

-Bursa veya İstanbul'da kesin olarak güvenilir bir yer var mı?

-Telefonun tamamen sorunsuz oldugunu aldıgımda nasıl anlayabilirim?

-Son 4 ay 2 telefon taşımak cok yük olur mu zorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani alınabilir fakat vergiman sayesinde pek de bir fark kalmıyor.

Yurtdışı cihaz alınır. Fakat bilmen gerekir ki şu an sıfır diye satılan 15 serisi bile yalandan ibaret. Son 4 ay 2 telefonu dert etmiyorsanız alın. Şahsen ben Doğu’da yaşıyorum (Irak’a bir kaç adım denecek bir yer) yurtdışı iPhoneları da tanıdık bir tırcıdan istiyorum getirtiyor. Telefoncuların çoğu sahtekarlık yapıyor maalesef.

Öncelikle kesin güvenilir bir yer yok anca araştırıp kişi yorumlarını baz alarak kapalı kutu almanız en mantıklısı zaten güvenilir satıcı ise sorunsuz olduğu da garanti olur muhtemelen,eğer yoğun kullanıyorsanız 2. telefon taşımak birazcık yorucu olabilir bunun için cihazlar var ama 2.telefon parası kadar 4k falan ama daha kompakt'lar uygulama üzerinden yd telefondan konuşma yapabiliyorsunuz,değermi derseniz eğer bence değer bende 13 ten Yd 16 Pro ya geçmeyi planlıyorum yakın sürede.

Haklısınız hatta ısı ile kutusunu açılmamış gibi gösterip açanlarda var ancak bunlar çok nadir oluyor güvenilir tanıdık birileri lazım ve adı bilinmiş biryer olması lazım.

17 serisi çıkacak Eylül'de, 17 Pro alın derim. Fazla fark olmaz.
17 pro ile arasında işlemci dışında ekstrem fark olmaz ayrıca tasarımı muhtemelen denilen gibi olacak bence değmez,birde ilk başta hemen yd gelmez gelse biraz pahalı gelir inmesi sürer o yüzden 16 Pro bence en mantıklısı.

İlçemde adı bilinmiş yerden 14 Pro max almak istedim. İlk kutusunu açtığım telefonun model numarası yanlış çıktı. 2. Açtığım telefonunda model numarası yanlış çıktı. 3. Telefonda pil sağlığı yüzde 98 idi. O ilk iki açtığım telefonda çok yüksek olasılıkla çakmaydı. Güvenilir vardır fakat bence bulması da zordur.

Telefon yeni çıkmadığı sürece hepsi toplama cihazdır bunu bilmeniz gerekirdi en azından tecrübe edindiniz. Şu an bile orijinal 15 serisi bulman zor çoğu toplamadır.

Bu tarz şeyler de yaşanabiliyor bilindik ve tanıdık olması en iyisi ayrıca orada açıp kontrol etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…