EYMENKURT Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar yurt dışı iPhone almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Ben pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Arkadaşlar yurt dışı iPhone almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Ben pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 16 Temmuz 2024 #2 Bence değil her sene yenilenme muhabbeti çok sakat birşey bence. Hadi onu geçtim garantisi falanda yok.
Bence değil her sene yenilenme muhabbeti çok sakat birşey bence. Hadi onu geçtim garantisi falanda yok.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 GoDd1 dedi: Bence değil her sene yenilenme muhabbeti çok sakat bir şey bence. Hadi onu geçtim garantisi falan da yok. Genişletmek için tıkla... Bence garanti çok önemli değil de. Her sene kapanıp kapanıp durması can sıkar bir yerden sonra. Ya da bir yasa çıkarırlar artık açılmayacak illa para vermeniz lazım diye daha da kötü olur.
GoDd1 dedi: Bence değil her sene yenilenme muhabbeti çok sakat bir şey bence. Hadi onu geçtim garantisi falan da yok. Genişletmek için tıkla... Bence garanti çok önemli değil de. Her sene kapanıp kapanıp durması can sıkar bir yerden sonra. Ya da bir yasa çıkarırlar artık açılmayacak illa para vermeniz lazım diye daha da kötü olur.
EYMENKURT Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #4 Ama TR IPhone'ler çok pahalı ne yapmak lazım.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #5 EYMENKURT dedi: Ama TR IPhone'ler çok pahalı ne yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... İkinci el falan al. Ya da taş gibi IPhone'nin yarı fiyatına S23 S24 serisi var onları al.
EYMENKURT dedi: Ama TR IPhone'ler çok pahalı ne yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... İkinci el falan al. Ya da taş gibi IPhone'nin yarı fiyatına S23 S24 serisi var onları al.
EYMENKURT Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #6 Hep Android kullandım merak ediyorum iOS nasıl.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #7 EYMENKURT dedi: Hep Android kullandım merak ediyorum iOS nasıl. Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşünmüştüm. Fiyatlara baktım adamakıllı iOS yok Samsung aldım. Bu yılın sonuna doğru bütçem rahatlayacak diye düşünüyorum S23 alacağım.
EYMENKURT dedi: Hep Android kullandım merak ediyorum iOS nasıl. Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşünmüştüm. Fiyatlara baktım adamakıllı iOS yok Samsung aldım. Bu yılın sonuna doğru bütçem rahatlayacak diye düşünüyorum S23 alacağım.
GSFBJK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 696 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4 PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2024 #8 EYMENKURT dedi: Arkadaşlar yurt dışı iPhone almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Ben pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı 20k ya iPhone 13 Pro alabilirsiniz ama çift SIM olmasına dikkat edin.
EYMENKURT dedi: Arkadaşlar yurt dışı iPhone almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Ben pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı 20k ya iPhone 13 Pro alabilirsiniz ama çift SIM olmasına dikkat edin.
EYMENKURT Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #9 GSFBJK dedi: Evet mantıklı 20k ya iPhone 13 Pro alabilirsiniz ama çift SIM olmasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam teşekkürler.
GSFBJK dedi: Evet mantıklı 20k ya iPhone 13 Pro alabilirsiniz ama çift SIM olmasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam teşekkürler.