E emrullah_64 Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Merhaba 2.el yurt dışı iPhone alıp yanına da arama yapabilecek ucuz telefon almak mantıklı mı? 2 telefon ile gezmek sorun değil benim için. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2024
Merhaba 2.el yurt dışı iPhone alıp yanına da arama yapabilecek ucuz telefon almak mantıklı mı? 2 telefon ile gezmek sorun değil benim için.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 21 Eylül 2024 #2 Yurtdışı iPhone'u 2. el değil de sıfır alırsan daha iyi olur. Çok sıkıntılı olaylar dönüyor çünkü yurt dışı cihazlarda.
Yurtdışı iPhone'u 2. el değil de sıfır alırsan daha iyi olur. Çok sıkıntılı olaylar dönüyor çünkü yurt dışı cihazlarda.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 21 Eylül 2024 #3 celejziuk dedi: Yurt dışı IPhone'u 2. el değil de sıfır alırsan daha iyi olur. Çok sıkıntılı olaylar dönüyor çünkü yurt dışı cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Ne tür sıkıntılar hocam merak ettim.
celejziuk dedi: Yurt dışı IPhone'u 2. el değil de sıfır alırsan daha iyi olur. Çok sıkıntılı olaylar dönüyor çünkü yurt dışı cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Ne tür sıkıntılar hocam merak ettim.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 21 Eylül 2024 #4 AhmetAlii dedi: Ne tür sıkıntılar hocam merak ettim. Genişletmek için tıkla... En büyük sıkıntı parça değişimi. Kapalı kutu cihazlarda bile bunu yapıyorlar. Güvenilir yerden almak gerekiyor yurt dışı cihazları.
AhmetAlii dedi: Ne tür sıkıntılar hocam merak ettim. Genişletmek için tıkla... En büyük sıkıntı parça değişimi. Kapalı kutu cihazlarda bile bunu yapıyorlar. Güvenilir yerden almak gerekiyor yurt dışı cihazları.
E emrullah_64 Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 celejziuk dedi: En büyük sıkıntı parça değişimi. Kapalı kutu cihazlarda bile bunu yapıyorlar. Güvenilir yerden almak gerekiyor yurt dışı cihazları. Genişletmek için tıkla... Neden parça değişimi oluyor ki.
celejziuk dedi: En büyük sıkıntı parça değişimi. Kapalı kutu cihazlarda bile bunu yapıyorlar. Güvenilir yerden almak gerekiyor yurt dışı cihazları. Genişletmek için tıkla... Neden parça değişimi oluyor ki.
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 21 Eylül 2024 #6 emrullah_64 dedi: Neden parça değişimi oluyor ki. Genişletmek için tıkla... Parca caliyorlar.
E emrullah_64 Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #8 705633 dedi: Samsung düşünmez misin? Genişletmek için tıkla... Zaten Samsung kullanıyorum artık iOSa geçmek istiyorum.
705633 dedi: Samsung düşünmez misin? Genişletmek için tıkla... Zaten Samsung kullanıyorum artık iOSa geçmek istiyorum.