okyzby Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 191 Çözümler 2 24 Mart 2025 #21 KİNGSEMİH dedi: Sıfırları 20, 2.elleri ise 15 bandında hocam. iPhone 11 kullanıp yorum yapma, çağımıza uygun bir orta seviye Android kullansaydın sen de alınmaz derdin. Çağ dışı bir cihaz iPhone 13. Genişletmek için tıkla... 13 de kullandım üst seviye Android telefon da kullandım hala iPhone 11 kullanıyorum
KİNGSEMİH dedi: Sıfırları 20, 2.elleri ise 15 bandında hocam. iPhone 11 kullanıp yorum yapma, çağımıza uygun bir orta seviye Android kullansaydın sen de alınmaz derdin. Çağ dışı bir cihaz iPhone 13. Genişletmek için tıkla... 13 de kullandım üst seviye Android telefon da kullandım hala iPhone 11 kullanıyorum
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.968 Çözümler 26 Yer Adana 24 Mart 2025 #22 Aksakal dedi: 13 almayı düşünüyordum fiyatlar hakkında çok bilgi sahibi değilim ama 15 16 kar bütçemi aşar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 15 altı full toplama sıfır bulamazsın 2.elde bulabilirsin anca.
Aksakal dedi: 13 almayı düşünüyordum fiyatlar hakkında çok bilgi sahibi değilim ama 15 16 kar bütçemi aşar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 15 altı full toplama sıfır bulamazsın 2.elde bulabilirsin anca.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.820 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #23 okyzby dedi: 13 de kullandım üst seviye Android telefon da kullandım hala iPhone 11 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ve hala böyle yorum yapabiliyorsun? Pek inandırıcı gelmedi hocam. Üst düzey Android'leri kullanıp 11'e taş gibi 13'e ise çağ dışı değil demek bir tek sizden duyuyorum.
okyzby dedi: 13 de kullandım üst seviye Android telefon da kullandım hala iPhone 11 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ve hala böyle yorum yapabiliyorsun? Pek inandırıcı gelmedi hocam. Üst düzey Android'leri kullanıp 11'e taş gibi 13'e ise çağ dışı değil demek bir tek sizden duyuyorum.