Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.926 Çözümler 39 Yer Berlin 25 Eylül 2024 #11 UCE dedi: Evde aynı Wi-Fi bağlantısına bağlıyken her iki cihazda çalıyor ancak dışarı çıkıp iPhone 6 cihazımdan 14 Pro Max'e internet verdiğimde sadece iPhone 6 ya aramalar geliyor problemi nerede aramalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam o özelliği tam nitelikte kullanmak için iPhone 7 kullanmanız gerekir iPhone 6 ve 6S bunlar için çalışmaz yani benim bildiğim böyle.
UCE dedi: Evde aynı Wi-Fi bağlantısına bağlıyken her iki cihazda çalıyor ancak dışarı çıkıp iPhone 6 cihazımdan 14 Pro Max'e internet verdiğimde sadece iPhone 6 ya aramalar geliyor problemi nerede aramalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam o özelliği tam nitelikte kullanmak için iPhone 7 kullanmanız gerekir iPhone 6 ve 6S bunlar için çalışmaz yani benim bildiğim böyle.
U UCE Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7800x3D Msi RTX4060 ti Msi Mag B650 Tomahawk Wifi Msi Mag Coreliquid 360R V2 Gskill Trident Z5 Neo RGB 16x2 6400Mhz Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #12 Justosious dedi: Hocam o özelliği tam nitelikte kullanmak için iPhone 7 kullanmanız gerekir iPhone 6 ve 6S bunlar için çalışmaz yani benim bildiğim böyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim farklı bir cihazla deneyeyim o zaman
Justosious dedi: Hocam o özelliği tam nitelikte kullanmak için iPhone 7 kullanmanız gerekir iPhone 6 ve 6S bunlar için çalışmaz yani benim bildiğim böyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim farklı bir cihazla deneyeyim o zaman
plutosfer Zeptopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #13 UCE dedi: Teşekkür ederim farklı bir cihazla deneyeyim o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar problemi çözebildiniz mi?
UCE dedi: Teşekkür ederim farklı bir cihazla deneyeyim o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar problemi çözebildiniz mi?
U UCE Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7800x3D Msi RTX4060 ti Msi Mag B650 Tomahawk Wifi Msi Mag Coreliquid 360R V2 Gskill Trident Z5 Neo RGB 16x2 6400Mhz Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #14 plutosfer dedi: Hocam merhaba problemi çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba 6S ve üzeri cihaz kullanılırsa çözülüyor
plutosfer dedi: Hocam merhaba problemi çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba 6S ve üzeri cihaz kullanılırsa çözülüyor