Yurt dışı iPhone mantıklı mı?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar vizesiz bir şekilde sabaha gidip akşamına 15 Pro Max alıp dönebileceğim bir ülke hangisi olur? Kıbrıs olur mu? Orada ne kadar iPhone 15 Pro Max fiyatları?

Arkadaşlar vizesiz bir şekilde sabaha gidip akşamına 15 Pro Max alıp dönebileceğim bir ülke hangisi olur? Kıbrıs olur mu? Orada ne kadar iPhone 15 Pro Max fiyatları?
Hocam bende geçen hafta 14 Pro Max aldım.Cihaz yurtdışı. Ama gidip almak yerine bir telefoncudan almanız daha karlı. Tatilde yapayım diyorsan olur ama.

Hocam bende geçen hafta 14 Pro Max aldım.Cihaz yurtdışı. Ama gidip almak yerine bir telefoncudan almanız daha karlı. Tatilde yapayım diyorsan olur ama.
E sim ile sonsuz kullanım mı var yoksa sınır mı var

Ben daha yaptırmadım 1 senesi olduğundan internette 32.000 diyor hocam.
Sıradan bir telefoncudan aldığımız bir yurt dışı telefonunu kayıt ettirmek mümkün mü? Yoksa yurt dışına gidip alıp gelmek mi gerekiyor?

Sıradan bir telefoncudan aldığımız bir yurt dışı telefonunu kayıt ettirmek mümkün mü? Yoksa yurt dışına gidip alıp gelmek mi gerekiyor?

Mümkün elbette. Ayrıca git gel masrafınızla beraber telefoncular ile aynı paraya gelecek sarı site üzerinden bulunduğunuz ildekilere bakıp alınız hiç uğraşmayın kendiniz derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…