Yurt dışı iPhone nasıl kullanılır?

Hocam merhaba şimdi yurt dışı kapalı bir 14Pro Max alacağım 22kya, 1kya da 6S alsam mantıklı mı dediğiniz yöntem olur mu?

Öncelikle kapalı kutu dediğiniz 14 Pro, promaxler hep swap cihazlar sıfır değiller yani 2.olarak minimum iPhone 7 olması lazım.

Gayet mantıklı, olur.
Dediğiniz yöntemi siz aktif olarak kullanıyor musunuz hocam, birde bu 4+4 muhabbeti e-sim ile 4 ay daha uzatılmıyor artık diyorlar ne kadar doğru ?

Öncelikle kapalı kutu dediğiniz 14 Pro, promaxler hep swap cihazlar sıfır değiller yani 2.olarak minimum iPhone 7 olması lazım.
Kapalı dediğim kutu değil, telefon kapalı süresi geçtiği için yanlış anladınız. 2. olarak neden minimum 7 olması gerekli onu anlamadım, 6 veya 7 farkı nedir ?

6 eski minimumun 7 ile çalışıyor.

Dediğiniz yöntemi siz aktif olarak kullanıyor musunuz hocam, birde bu 4+4 muhabbeti e-sim ile 4 ay daha uzatılmıyor artık diyorlar ne kadar doğru ?
Ben aktif olarak kullanmıyorum lakin bugün telefon alacak olsam ben de böyle yapardım. 8 aydan sonra E SIM ile tekrardan 4 ay daha uzatma zaten yoktu. Yılda her SIM için 4 ay toplamda 8 ay kullanabilirsiniz.

6 eski minimumun 7 ile çalışıyor.
6S demişti arkadaş. Gerek 6S gerek 7, ikisi de iOS15 ile biten cihazlar. 6S de kullanılabilir 7’nin yazılımsal üstünlüğü yok. iPhone 6 ise eski artık katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…