Yurt dışından iPhone 16 Pro almayı planlıyorum ve kayıt sürecini henüz başlatmayı düşünmüyorum. Özellikle çift SIM kullanımını merak ediyorum. Aklımda A3293 modelini almak var çünkü çift fiziksel SIM'li modeller Avrupa cihazı olmadığı için bir sorun yaşarsak parasıyla bile tamir edilemiyormuş. Bu yüzden 1 fiziksel + 1 ESIM'li model seçmeyi düşünüyorum.
SIM geçişi: şu an fiziksel SIM kullanıyorum (Vodafone, faturalı). ESIM'e geçiş işlemi için ücret ne kadar? Basit bir işlem mi?
tarife aktarımı: Vodafone hattımı ESIM'e geçirdiğimde mevcut internet, dakika ve SMS tarifem de aynen geçerli olacak mı?
Konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
E-Sim’e geçmeden yapabiliyorsun onu araştır. Yöntemleri var.
Yakın zaman ben de yurtdışı 14 Pro Max aldım. Ocak’da yenilenecek IMEI. Şu an hat içinde takılı ve Wifi olan her yerde arama-sms yapabiliyorum. Yani kesinlikle Wifi paylaşımı olan bir cihazın olması gerekiyor. Tabii bu 4+4 ay limitini aşınca lazım olacak yöntem sana.
Türkiye cihazı olan bir iPhone ile aramaları amaleri iki cihaz da kullanabiliyorsun diye biliyorum. Mesela iPhone 7'ye gelen aramayı 16 da yanıtlayabiliyorsun nasıl olduğunu tam bilmiyorum.
E-Sim’e geçmeden yapabiliyorsun onu araştır. Yöntemleri var.
Yakın zaman ben de yurtdışı 14 Pro Max aldım. Ocak’da yenilenecek IMEI. Şu an hat içinde takılı ve Wifi olan her yerde arama-sms yapabiliyorum. Yani kesinlikle Wifi paylaşımı olan bir cihazın olması gerekiyor. Tabii bu 4+4 ay limitini aşınca lazım olacak yöntem sana.
A3293 modelinde eSİM'e geçmeden yapabiliyor muyum? Dediğiniz yöntemi gördüm yenilenmiş iPhone 8 alıp dediğiniz gibi takılmayı planlıyorum bende hocam ama eSİM'e geçmeden nasıl yapabiliyorum onu anlayamadım.
Türkiye cihazı olan bir iPhone ile aramaları amaleri iki cihaz da kullanabiliyorsun diye biliyorum. Mesela iPhone 7'ye gelen aramayı 16 da yanıtlayabiliyorsun nasıl olduğunu tam bilmiyorum.
A3293 modelinde eSİM'e geçmeden yapabiliyor muyum? Dediğiniz yöntemi gördüm yenilenmiş iPhone 8 alıp dediğiniz gibi takılmayı planlıyorum bende hocam ama eSİM'e geçmeden nasıl yapabiliyorum onu anlayamadım.
Bu dediğin başka cihaz ile. Benim bahsettiğim yöntemde ekstra cihaza gerek yok sadece Wifi olması yetiyor. Sadece Wifi paylaşımı için pahalı bir cihaz almayın bence. E-Sim konusunda ise IMEI yer değiştiriyorsunuz bu konuda video var çokça.
Bu dediğin başka cihaz ile. Benim bahsettiğim yöntemde ekstra cihaza gerek yok sadece Wifi olması yetiyor. Sadece Wifi paylaşımı için pahalı bir cihaz almayın bence. E-Sim konusunda ise IMEI yer değiştiriyorsunuz bu konuda video var çokça.
Wifi ile konuşma yapmak için mi? Sadece ayarlardan Wifi araması ayarını açmanız ve çalışmazsa operatöre ait Wifi aramasını kapatıp açıyorsunuz. Daha sonra bildirim çubuğu şöyle oluyor;
Gördüğün gibi aslında hat yok ancak Wifi ile Turkcell’e erişebiliyorum.
E-Sim için video istiyorsanız yani 4 ay fiziksel + 4 ay E-Sim şeklinde.
Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim, bu dediğiniz için de Turkcell kullanıcısı olmak gerekiyormuş galiba hocam Vodafone için geçerli mi bilginiz var mı?
Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim, bu dediğiniz için de Turkcell kullanıcısı olmak gerekiyormuş galiba hocam Vodafone için geçerli mi bilginiz var mı?