Yurt dışı iPhone ne kadar kullanılır?

ErdemG

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i9 19772k - nvidia rtx 4090ti - 128 gb ram- windows 7
Meslek
Tesisat Uzmanı
Yurt dışından yarın 16 almayı düşünüyorum. 33 bin TL'ye açtırmadan kullanmak için IMEI kaydı yapmasam her sene 8 ay kullanabiliyor muyum 4 + 4? GPT sadece 1 sene diyor ama bir yerde bulamadım herkes farklı diyor.

Hocam 4 ay fiziksel SIM ile 4 ay da e SIM ile toplamda 8 ay kullanabiliyorsunuz. Sonrasında 4 ay başka telefon kullanmanız gerek çünkü her yılbaşında yenileniyor.

4+4 çift sim olmak üzere toplam 8 ay sürer. Kalan son 4 ayda yurtiçi bir telefona hattı takarsınız Veya nisanda kullanmaya başlayın 16 ay kesintisiz gitsin bu da bir kullanma yöntemi.

Fiziksel SIM, eSIM geçişi için her 8 ayda bir operatöre gidip para vereceksin. Böyle bir detay da var.
fazla değil zaten sanrıım ama her sene yenileniyorsa 8 ay bana yeterli

Hocam 4 ay fiziksel SIM ile 4 ay da e SIM ile toplamda 8 ay kullanabiliyorsunuz. Sonrasında 4 ay başka telefon kullanmanız gerek çünkü her yılbaşında yenileniyor.

Teşekkür ederim her sene yenileniyorsa zaten alayım ben Gürcistan'a gidic ektim gitmişken ucuzmuş zaten.

Fazla değil zaten sanrıım ama her sene yenileniyorsa 8 ay bana yeterli

Teşekkür ederim her sene yenileniyorsa zaten alayım ben Gürcistan'a gidic ektim gitmişken ucuzmuş zaten.

Evet yenileniyor hocam sadece 4 ayda bir e SIM ve fiziksel SIM arasında geçiş yapma zahmeti var. 2 farklı SIM kullanarak bu zahmeti de çekmeyebilirsiniz. Çünkü e sime veya e simden fiziksel sime geçerken tarifeniz sıfırlanacak ve yeni bir tarifeye geçmeniz gerekecek faturalı kullanıyorsanız.

Fiziksel SIM, eSIM geçişi için her 8 ayda bir operatöre gidip para vereceksin. Böyle bir detay da var.
Tek kullanımlık E-Sim veren uygulamalar var 1-2$ civarı. Fiziksel simi çıkarıp onu kaydettiğinde o IMEI1'e kaydolur, daha sonra fizikseli taktığında IMEI2 çalışmaya başlar. İlla E-Sim'e geçmeye gerek yok yani bu tarz yöntemlerle çözülebilir.

bakıcam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…