Arkadaşlar merhaba, ben yurt dışı üst seviye iPhone ve TR iPhone 8 tarzi iki telefon almak istiyorum ama nereden alacağım emin olamıyorum.
Sahibinden gibi yerlerde genellikle pil durumu kötü oluyor veya satış yapmaktan gram anlayamayan insanlarla dolu saçma sapan fiyat teklifleri geliyor.
Yurr dışı telefon modellerini alabileceğim TR içinde neresi var bildiğiniz yer olarak?
Sarı sitede kapalı kutu yurtdışı telefonlardan alabilirsin pil durumu vs. düşünüyorsan. Hangi ülkeden geldiğini, kodunu sor. Onun haricinde ben yurtdışı telefon satışı yapan bir yer duymadım çünkü yasal değil zaten.
Arkadaşlar merhaba, ben yurt dışı üst seviye iPhone ve TR iPhone 8 tarzi iki telefon almak istiyorum ama nereden alacağım emin olamıyorum.
Sahibinden gibi yerlerde genellikle pil durumu kötü oluyor veya satış yapmaktan gram anlayamayan insanlarla dolu saçma sapan fiyat teklifleri geliyor.
Yurr dışı telefon modellerini alabileceğim TR içinde neresi var bildiğiniz yer olarak?
Bir akrabandan alabiliyorsan al ya da telefoncu akraban var ise alıcağın telefonu onunla almaya git çok ucuzsa vardır bir pislik 1. kalite 2.kalite diye ayrılıyor o telefonlar.
Bir akrabandan alabiliyorsan al ya da telefoncu akraban var ise alıcağın telefonu onunla almaya git çok ucuzsa vardır bir pislik 1. kalite 2.kalite diye ayrılıyor o telefonlar.
Sarı sitede kapalı kutu yurt dışı telefonlardan alabilirsin pil durumu vs. düşünüyorsan. Hangi ülkeden geldiğini, kodunu sor. Onun haricinde ben yurt dışı telefon satışı yapan bir yer duymadım çünkü yasal değil zaten.
Ya açıkçası Android telefonlardan sıkıldığım için IOS'a geçmek istiyorum ama telefon almaya gitsem bir telefoncuya falan yurt dışı olarak ama yani temel şeyler dışında anlamadığım için sorunlu telefon satarlar diye korkuyorum.
Ya açıkçası Android telefonlardan sıkıldığım için IOS'a geçmek istiyorum ama telefon almaya gitsem bir telefoncuya falan yurt dışı olarak ama yani temel şeyler dışında anlamadığım için sorunlu telefon satarlar diye korkuyorum.
Öyle olur zaten hocam dediğim gibi tanıdığının olması lazım ayrıca 8 ay kullanabiliyorsun haberin var değil mi? Parçaları sağlammı pil sağlığı kalitesi ürün durumu ekran değişmişmi değişmemiş mi vesaire vesaire sıfır alırken kalitesine de bakılıyor yan sanayi olup 1 ay da kullanabilirsin bozulur.
Öyle olur zaten hocam dediğim gibi tanıdığının olması lazım ayrıca 8 ay kullanabiliyorsun haberin var değil mi? Parçaları sağlammı pil sağlığı kalitesi ürün durumu ekran değişmişmi değişmemiş mi vesaire vesaire sıfır alırken kalitesine de bakılıyor yan sanayi olup 1 ay da kullanabilirsin bozulur.
O yüzden yanına TR iPhone 8 falan almayı düşünüyorum o şeyi sorun etmemek için ama bilmiyorum ki şu an S23 kullanıyorum emin de olamıyorum böyle bir geçiş yapmaya.
Dostum o yüzden dedim ya kapalı kutu alacaksın. Bir fiziksel bir de e-sim olan modellerden al. 8 ay rahat kullanırsın. yılbaşında da yenileniyor. Telefoncudan telefon alınmaz zaten. ikinci el de alacaksan sarı siteden al. Ayarlara gir pil durumuna bak, sağına soluna bak. Orijinal iphone olan birini yanında götür ekranları yan yana tut renk farkı vs. var mı ona bak. ayarlardan garanti sorgulama ekranına gir bak vs. adam akıllı satıcı bulursan sıkıntı olmaz. ama yine de 3 5 daha verip kapalı kutu al temiz olsun.
O yüzden yanına TR iPhone 8 falan almayı düşünüyorum o şeyi sorun etmemek için ama bilmiyorum ki şu an S23 kullanıyorum emin de olamıyorum böyle bir geçiş yapmaya.
Hocam e-SIM olsun ve alınca kimlik fotokopisi ile alın birinci kalite mi diye sorun evet derse alın telefonu kontrol edin tabii ama daha sonra telefoncuya götürün kontrol etsin telefoncuya fiyat söylemeyin moralinizi bozmasın. Sıkıntı çıkarsa tekrar ulaşır iade edersiniz.