Yurt dışı iPhone nereden alınır?

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar selam, Ankara'da yaşıyorum, yurt dışı iPhone bakıyorum 11 ve altı serilere fakat çok absürt fiyatlar var. Nereden alacağımı da bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostlar selam, Ankara'da yaşıyorum, yurt dışı iPhone bakıyorum 11 ve altı serilere fakat çok absürt fiyatlar var. Nereden alacağımı da bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

İkinci el piyasasına göz gezdirdin mi?

Yurt dışı iPhone alınmaz, bütçe dostu SE 2020 ve 2022 var onlara göz atabilirsiniz. Hem güncelleme alacak telefonlar. Fakat tek eksileri batarya bilginiz olsun.

Yurt dışı iPhone alınmaz, bütçe dostu SE 2020 ve 2022 var onlara göz atabilirsiniz. Hem güncelleme alacak telefonlar. Fakat tek eksileri batarya bilginiz olsun.
Batarya önemli hocam benim için yine de teşekkürler.
iPhone 11 için 8-9 bin ₺'den daha yüksek bir fiyata almanı tavsiye etmem. Şuan geçici kayıt olmuş 450-500₺ oda 3-4 ay yani.
Bende o fiyat aralığında düşünüyorum hocam ama bulamıyorum bir türlü ne yapıcam bilemedim.

İstanbulda istemediğin kadar çok var ama nasıl güveneceksin? Tanıdığın varsa istanbul'da onun vasıtasıyla alabilirsin. Yoksa kargoya güvenme bu dönemde.
İstanbul'da tanıdık yok hocam sadece Ankara içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…