Yurt dışı iPhone nereden alınır?

Yurt dışına çıkıp mı alacaksınız? Öbür türlü internet üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorsanız gümrüğe takılır direkt fiyatı TR fiyatına yakın olacağı için gereksiz bir işlem olur.
Eğer yurtdışına çıkacaksanız gittiğiniz ülkede ki Apple Store'dan alabilirsiniz.

Yurt dışına çıkıp mı alacaksınız? Öbür türlü internet üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorsanız gümrüğe takılır direkt fiyatı TR fiyatına yakın olacağı için gereksiz bir işlem olur.
Eğer öyleyse gittiğiniz ülkede ki Apple Store'dan alabilirsiniz.
biraz soruyu yanlış sormuşum kusura bakmayın internet üzerinden güvenilir bir şekilde yurtdışı iphone almak isitiyorum

Kapalı kutu satan herhangi bir yerden alabilirsiniz.
işte bazıları kapalı kutu olduğu halde işlem görmüş çıkabiliyor

biraz soruyu yanlış sormuşum kusura bakmayın internet üzerinden güvenilir bir şekilde yurtdışı iphone almak isitiyorum

İnternet üzerinden aldığınızda çok büyük bir olasılıkla gümrüğe takılır telefon.
Belki amazondan filan alabilirsiniz orayı bir kontrol edin. Ayrıca bir uygulama vardı biraz araştırma ile bulunabilir öyle bir yöntemde kullanabilirsiniz ama biraz araştırın.

İnternet üzerinden aldığınızda çok büyük bir olasılıkla gümrüğe takılır telefon.
Belki Amazon'dan filan alabilirsiniz orayı bir kontrol edin. Ayrıca bir uygulama vardı biraz araştırma ile bulunabilir öyle bir yöntemde kullanabilirsiniz ama biraz araştırın.

Hocam bahsettiğiniz uygulama sanırım "glocalzone" yurt dışına çıkan insanlar bu uygulamadan ilan gibi bir şey açıyorlar, diğer insanlar ise almak istedikleri şeyi söylüyorlar; yurt dışındaki adam sana ürünü alıp getiriyor, ve sen maliyeti biraz daha indirmiş oluyorsun. Ancak ne kadar gerek var bilemiyorum.

İnternetten almayın hocam. İşlem görmüş olduğunu anlamakta basit iş. Güvenmiyorsanız almayın. Hem 8 ay muhabbetiyle uğraşmamış olursunuz.

Hocam bahsettiğiniz uygulama sanırım "glocalzone" yurt dışına çıkan insanlar bu uygulamadan ilan gibi bir şey açıyorlar, diğer insanlar ise almak istedikleri şeyi söylüyorlar; yurt dışındaki adam sana ürünü alıp getiriyor, ve sen maliyeti biraz daha indirmiş oluyorsun. Ancak ne kadar gerek var bilemiyorum.

Evet o uygulamaydı. Kendiniz çıkıp almayacaksanız telefonu yurt dışından internet üzerinden sipariş vermek ne kadar mantıklı bir hareket olur bilemedim. Ama tabii kendiniz karar verin.

Belki amazondan filan alabilirsiniz orayı bir kontrol edin. Ayrıca bir uygulama vardı biraz araştırma ile bulunabilir öyle bir yöntemde kullanabilirsiniz ama biraz araştırın.
adam derdini anlatamamış galiba diyoki ben biyerden yurtdışı iphone alıcam ama işlem görmüş olmasından korkuyorum diyor

anlatmak istediğim sahibinden gibi sitelerde satılan yurtdışı telefonlar bunlara güvenemedğim için güvenilir yd iphone satan biyer varmı yokmu onu öğrenmek istemiştim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı