Yurt dışı iPhone nereden alınır?

Anlatmak istediğim sahibinden gibi sitelerde satılan yurt dışı telefonlar bunlara güvenemedğim için güvenilir yurt dışı iPhone satan bir yer var mı yok mu onu öğrenmek istemiştim

Heh, şimdi oldu Türkiye'den alacaksanız ve güvenemiyorsanız illaki size yakın bir yerde satılan cihaz vardır gidip görerek alabilirsiniz bence.

Heh, şimdi oldu Türkiye'den alacaksanız ve güvenemiyorsanız illaki size yakın bir yerde satılan cihaz vardır gidip görerek alabilirsiniz bence.
kafa karıştırdım biraz kusura bakma sorunda zaten bu öyle biyerde oturuyorumki ve çalıştığım için hiçbiryerde yok ve çok uzak izinli günümde olmuyor mecbur internetten almak zorudnayım

anlatmak istediğim sahibinden gibi sitelerde satılan yurtdışı telefonlar bunlara güvenemedğim için güvenilir yd iphone satan biyer varmı yokmu onu öğrenmek istemiştim
hocam yurtdışında tanıdığınız yada arkadaşınız varsa en ucuz ve en güvenilir ancak o şekil getirebilirsiniz. onun dışında ikinci el sahibindende falan 20-25kya iphone 13 pro max satıyolar

Anlatmak istediğim sahibinden gibi sitelerde satılan yurt dışı telefonlar bunlara güvenemedğim için güvenilir yurt dışı iPhone satan bir yer var mı yok mu onu öğrenmek istemiştim.

Hocam glocalzone kullanın işte telefon yurt dışından geliyor zaten cümleyi anlamadıysam özür dilerim.

Dikkat edin geçen Facebook'ta çok güvenilir referansı bol birisinden elindeki iPhone 15'in part numarasını sordum ekran görüntüsü gönderdi 5 ile başlıyordu yani 3. taraf tarafından yenilenmiş cihaz. Şu sıralar daha sıkıntı 16 çıkıyor 15 serisinde toplama, yenilenmiş, swap cihazlar fazlalaşacak. Bekleyip 16 serisini düşünürsen kafan rahat olur ya da güvendiğiniz yakınlardaki bir telefoncudan çift sim tavsiye ederim alman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…