ErdemCee Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Merhaba. Yurt dışı cihazlar yılbaşı gecesi açılıyor mu?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.650 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2024 #2 Evet her sene yenilenir.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 31 Aralık 2024 #3 ErdemCee dedi: Merhaba. Yurt dışı cihazlar yılbaşı gecesi açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yılbaşından genelde 1-2 gün sonra açılıyor. Benim telefonum 3 gün sonra açılmıştı geçen sene. Fakat şanslıysan bu gecede açılabilir.
ErdemCee dedi: Merhaba. Yurt dışı cihazlar yılbaşı gecesi açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yılbaşından genelde 1-2 gün sonra açılıyor. Benim telefonum 3 gün sonra açılmıştı geçen sene. Fakat şanslıysan bu gecede açılabilir.
Pablo19 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #4 Her sene yenileniyor.
ErdemCee Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #5 Pablo19 dedi: Her sene yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Preaks dedi: Yılbaşından genelde 1-2 gün sonra açılıyor. Benim telefonum 3 gün sonra açılmıştı geçen sene. Fakat şanslıysan bu gecede açılabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım açılmazsa ilk gün 1 hafta falan sürer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Pablo19 dedi: Her sene yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Preaks dedi: Yılbaşından genelde 1-2 gün sonra açılıyor. Benim telefonum 3 gün sonra açılmıştı geçen sene. Fakat şanslıysan bu gecede açılabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım açılmazsa ilk gün 1 hafta falan sürer mi?
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 31 Aralık 2024 #6 ErdemCee dedi: Anladım açılmazsa ilk gün 1 hafta falan sürer mi? Genişletmek için tıkla... Evet ilk gün açılmaz ise max 1 hafta beklersin açılıyor. Ondan önceki seneler direk yılbaşı gecesi bile açıldığı olmuştu tamamen şans işi
ErdemCee dedi: Anladım açılmazsa ilk gün 1 hafta falan sürer mi? Genişletmek için tıkla... Evet ilk gün açılmaz ise max 1 hafta beklersin açılıyor. Ondan önceki seneler direk yılbaşı gecesi bile açıldığı olmuştu tamamen şans işi
ErdemCee Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #7 Preaks dedi: Evet ilk gün açılmaz ise max 1 hafta beklersin açılıyor. Ondan önceki seneler direk yılbaşı gecesi bile açıldığı olmuştu tamamen şans işi Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler
Preaks dedi: Evet ilk gün açılmaz ise max 1 hafta beklersin açılıyor. Ondan önceki seneler direk yılbaşı gecesi bile açıldığı olmuştu tamamen şans işi Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler