Merhaba, yurt dışından telefon almayı düşünüyorum. Kullanım süresi çift SIM'li olanlarda 120+120 diye biliyorum, yanlışsa düzeltin. Bir de bunun üstüne 4 ay eSIM yapılabiliyor mu? Bir arkadaşım öyle yaptığını söylemişti.
Çift fiziksel SIM modellerde ESIM yok diye biliyorum. Bunun olabilmesi için 3 IMEI numarası olaması gerekmekte cihazda ancak ben Çin malı sahte cihazlar dışında bu durumu hiç görmedim.
IPhone'lerde çift SIM zaten biri fiziksel biri e SIM diye biliyorum yine 120+120 gün oluyor onunla beraber kalan kalan 120 gün açıkta kalıyor, yani çift fiziksel SIM giriş yeri yok.
Çift fiziksel SIM modellerde ESIM yok diye biliyorum. Bunun olabilmesi için 3 IMEI numarası olaması gerekmekte cihazda ancak ben Çin malı sahte cihazlar dışında bu durumu hiç görmedim.
Çift fiziksel SIM modellerde eSIM yok diye biliyorum. Bunun olabilmesi için 3 IMEI numarası olamasın gerekmekte cihazda ancak ben Çin malı sahte cihazlar dışında bu durumu hiç görmedim.
Hepinize teşekkür ederim sağ olun o zaman çift simli bir IPhone'u 120+120'e SIM olmadan kullanabiliyoruz değil mi? @Sendurmen@Sakuya Izayoi@yusufegekaya0
Çift fiziksel SIM modellerde eSIM yok diye biliyorum. Bunun olabilmesi için 3 IMEI numarası olaması gerekmekte cihazda ancak ben Çin malı sahte cihazlar dışında bu durumu hiç görmedim.
Üstat merhaba. Bende Honor 7 RSR Porsche var. Bu cihazda 3 adet IMEI numarasi var. Ben bu cihazı 4+4+4 olarak kullanabilir miyim? Cevabıniz için teşekkür ederim.
O cihazda 2 fiziksel 1 ESIM var diye biliyorum. Teoride kullanabilmeniz lazım aslında ancak ESIM üzerine işler nasıl ilerliyor tam bilmiyorum açıkçası.
O cihazda 2 fiziksel 1 ESIM var diye biliyorum. Teoride kullanabilmeniz lazım aslında ancak ESIM üzerine işler nasıl ilerliyor tam bilmiyorum açıkçası.