Yurt dışı iPhone 12 veya 13 de çift hat var mı? Yani 2 normal hatla 8 ay devam ederim bir de e SIM alırım 4 ayda oradan 1 yılı kurtarırım diyebileceğim iPhone modellerinde var mı? Mesela Redmi'lerde 2 tane SIM bölümü bulunuyor onun gibi iPhone.
Alındığı bölgeye göre değişiyor diye biliyorum. Amerika menşeili modellerde fiziksel sim bölümü bulunmuyordu sanırım. Ama Çin veya Hong Kong menşeili modellerde fiziksel çift sim bulunuyor. Avrupa tarafı ise tek fiziksel sim yuvası bulunuyor.
Alındığı bölgeye göre değişiyor diye biliyorum. Amerika menşeli modellerde fiziksel SIM bölümü bulunmuyordu sanırım. Ama Çin veya Hong Kong menşeli modellerde fiziksel çift SIM bulunuyor. Avrupa tarafı ise tek fiziksel SIM yuvası bulunuyor.
XS Max de çift sim var mıydı hatırlamıyorum. Telefonunuz Çin- Hong Kong menşeili mi?
Misal bir yakınımda Hong Kong Menşeili 14 Pro Max var onun çift simi o şekilde tek slotu önlü arkalı kullanıyordu.
XS Max de çift SIM var mıydı hatırlamıyorum. Telefonunuz Çin- Hong Kong menşeli mi?
Misal bir yakınımda Hong Kong menşeli 14 Pro Max var onun çift simi o şekilde tek slotu önlü arkalı kullanıyordu.
XS Max de çift SIM var mıydı hatırlamıyorum. Telefonunuz Çin- Hong Kong menşeli mi?
Misal bir yakınımda Hong Kong menşeli 14 Pro Max var onun çift simi o şekilde tek slotu önlü arkalı kullanıyordu.