Rehber Yurt Dışı iPhone'lar nasıl kullanılır?

Tam detaylı bilmiyorum. Direkt açar mısınız diyeceksiniz. Neden çekingen davransınlar?
Yani illegal bir durum teşkil ediyorsa diye diyorum çekingen davranırlar mı diye. Açıkcası bana kalırsa uğraşılmayacak birşey fakat fiyat farkına bakınca tabi ki yapmak isteyen kişiler için mantıklı. Elinize sağlık.

Bilmiyorum. Güvendiğiniz yerlerden alırsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta kafam rahat olsun diyorsanız da direkt yurt dışında yaşayan akrabalarınız veya tanıdıklarınız varsa onlardan da rica edebilirsiniz.

Çokta zor ve uğraştırıcı bir şey değil.

1000TL civarlarında yapıyorlar diye biliyorum. Ama 4 ay değil 2 ay uzatıyorlardı.
Birisinden duymuştum. 4 aylığını 500'e açtırmıştı. Değişiyor yani.

Hocam illegal değil mi?

Hocam illegal değil mi?
Legal mi illegal mı olduğunu bilmiyorum? iCloud yöntemi tamamıyla legal. 4+4 ay yöntemide legal. Telefoncunun nasıl açtığını bilmiyorum. Her telefoncunun aynı şekilde açıp açmadığınıda bilmiyorum. Onu yaptırmadan sormanız gerekiyor.

Elinize sağlık. 1 Sene geçtikten sonra ve yenilendikten sonra yine 4 ay fizikseli kullanıp 4 ay için tekrar bayiye gitmem mi gerekiyor e-sim yapmam için?

Telefoncular illegal yoldan açıyor herhalde internette bir ara kayıt yaptırma yöntemi görmüştüm.

Elinize sağlık. 1 Sene geçtikten sonra ve yenilendikten sonra yine 4 ay fizikseli kullanıp 4 ay için tekrar bayiye gitmem mi gerekiyor e-sim yapmam için?
Operatörünüze gitmelisiniz evet. Benimkini telefoncu yapmıştı. 2 saat onlarda kalmıştı.

Telefoncular illegal yoldan açıyor herhalde internette bir ara kayıt yaptırma yöntemi görmüştüm.
Bilmiyorum tam. Çünkü herkes aynı yöntemi yapmıyor diye biliyorum. Araştırmak lazım. Ama geçici kayıt yaptırmam diyorsanızda anlattığım iCloud yöntemini uygulayabilirsiniz.

Satarken fiyatı çok düşüyor mu? Bir de şuan YD İp 14 PM ve İp 15PM ne kadardır?

Satarken fiyatı çok düşüyor mu? Bir de şuan YD İp 14 PM ve İp 15PM ne kadardır?
Satarken çok fiyatı düşmez. Mesela süre yenilendikten sonra satarsın. Hatta yeni telefon alacağın zaman direkt takas yapıp üstüne biraz koyarsın. O senin için daha iyi olur. Ben öyle yapıyorum. Tabii her telefoncu aynı mı bilemeyiz? Fiyatlar sarı sitede var hocam. Mesela ben şuan iPhone 14 Pro Max kullanıyorum. Seneye iPhone 15 Pro Max’e geçerim. Direkt telefoncuya veririm üstüne de biraz nakit veririm.

Siz kaça aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…