Yurt dışı IPhone'lar nasıl oluyor?

Adam sıfır yurtdışı telefonlardan bahsediyor siz ikinci el kayıtlı telefonlardan bahsettiginizi mi iddia ediyorsunuz şimdi bence siz doğru okuyun
Sıfır bahsettiğini farketmedim halen hocam? İlk konuyu açtığı mesajında bile sıfır dememiş?

Arkadaş da mağazadan olduğunu söylemedi hocam? Bu konu telefoncular dedi diye açılmış bir konu sizin bahsettiğiniz Teknosa, Vatan, Media Markt gibi büyük yerler. Oralarda bulursanız bana da atarsanız iyi olur.
Yurtdışı telefonlar çoğu kapalı kutu geliyor hatta çuval çuval. Arkadaşın telefoncusunu bilemem ama bizim burda kapalı kutular.

Yurtdışı telefonlar çoğu kapalı kutu geliyor hatta çuval çuval. Arkadaşın telefoncusunu bilemem ama bizim burda kapalı kutular.
Kapalı kutu olması IMEI durumunu değiştiriyor mu? Kutuya büyü okuyunca IMEI mi ekleniyor hocam? Her şekilde IMEI gidiyor?

Kapalı kutu olması IMEI durumunu değiştiriyor mu? Kutuya büyü okuyunca IMEI mi ekleniyor hocam? Her şekilde IMEI gidiyor?
Benim anlatmak istediğim; 4-5k ya sıfır kapalı kutu iPhone 11 alıp IMEI attırmak çok mantıklı. Totalde 11k civarına geliyor. Ben yanlış anladıysam özür dilerim kapalı kutu diye yazıyorum.

Benim anlatmak istediğim; 4-5k ya sıfır kapalı kutu iPhone 11 alıp IMEI attırmak çok mantıklı. Totalde 11k civarına geliyor. Ben yanlış anladıysam özür dilerim kapalı kutu diye yazıyorum.
Asıl ben özür dilerim bu aralar biraz sinirliyim atarlı davrandım hocam. Dediğiniz konuda haklısınız. Öyle birşey mümkünse iyi oluyor aslında.

Benim anlatmak istediğim; 4-5k ya sıfır kapalı kutu iPhone 11 alıp IMEI attırmak çok mantıklı.
Cihazın garantisi olmuyor ve yetkili Apple servisleri parasını versen dahi onarım yapmıyor. Direk orijinal yedek parçadan mahrum kalıyorsun ve merdiven altı yerlere muhtaç kalıyorsun. Yurt dışı cihazlar o kadar da mantıklı değil.

Güvenen yapar hocam kısaca. Kırmayacagına inanıyorsa sorun yoktur.

Güvenen yapar hocam kısaca. Kırmayacagına inanıyorsa sorun yoktur.
Olay sadece kırmak değil ki. Kul yapısı alet, bir gün normal çalışırken ertesi gün ekran gider bir daha açılmaz bozuk cihazla kalırsın. Bunu bizzat arkadaşım yaşadı. Neyse ki cihazın faturası vardı ve 3 ayda bir Almanya'ya gidip geliyordu bir gittiğinde servise götürdü sıfır cihaz verdiler. Sahibinden de satılanlarda böyle bir şey de mümkün değil.

Tüm yd cihazlar için geçerli değil bu diye biliyorum. Avrupa modellerinde adınıza faturalı alırsanız eğer Türkiye'de 1 yıl garantisi oluyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…