MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 18 Ekim 2022 #11 taktaktak dedi: 1 ay çalıştıysa daha çalışır. Genişletmek için tıkla... Aynen çalışır. Telefonum kırıktı 1.5 ay oldu kullandığım toplam gün. 525623 dedi: BTK arayıp sorun, en doğru cevabı onlar verecek. Sürekli kanunlar oynuyorlar. Rezil ettiler bizi. Genişletmek için tıkla... Komik durum aradım kendilerininde çok bilgisi olmadığını detaylı bilgi bilmiyorlar sürekli birbirlerine yönlendiriyorlar.
taktaktak dedi: 1 ay çalıştıysa daha çalışır. Genişletmek için tıkla... Aynen çalışır. Telefonum kırıktı 1.5 ay oldu kullandığım toplam gün. 525623 dedi: BTK arayıp sorun, en doğru cevabı onlar verecek. Sürekli kanunlar oynuyorlar. Rezil ettiler bizi. Genişletmek için tıkla... Komik durum aradım kendilerininde çok bilgisi olmadığını detaylı bilgi bilmiyorlar sürekli birbirlerine yönlendiriyorlar.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 18 Ekim 2022 #12 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Aynen çalışır. Telefonum kırıktı 1.5 ay oldu kullandığım toplam gün. Komik durum aradım kendilerininde çok bilgisi olmadığını detaylı bilgi bilmiyorlar sürekli birbirlerine yönlendiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Fıkra gibi ülke onlarda haklı sürekli bir kanun değişir mi?
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Aynen çalışır. Telefonum kırıktı 1.5 ay oldu kullandığım toplam gün. Komik durum aradım kendilerininde çok bilgisi olmadığını detaylı bilgi bilmiyorlar sürekli birbirlerine yönlendiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Fıkra gibi ülke onlarda haklı sürekli bir kanun değişir mi?