Yurt dışı iPhone'lar tamamen mi kapanacak?

b3stemir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, İlk defa yurt dışı ve iOS cihaza geçeceğim. Bazıları hat kapanacak diyor bazıları da telefon. Ben anlamadım hangisi kapanacak. Hat kapacaksa sıkıntı yok arayan soran yok zaten. Oyun için alıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: Vlx
Hat kapanır dostum.

Tablet niyetine, wifi bağlı ise arama bile yapma imkanın var

Telefon bulununca 6 ay kullanma süresi veriyor 6 ay dolunca telefon kapanıyor ama yeni yıllar geldiği zaman telefon yeniden açılıyor.

İfadeler: Vlx
Yani şuan çift sim için konuşuyorum 6+6 ay toplamda 12 ay kullanamıyor muyuz yurtdışı cihazı? Bir sene içerisinde denilene göre sadece 5 gün kapalı kalcak cihazın.
Doğru biliyorsunuz, iphone için de bu durum geçerli. Totalde 1 sene aralıksız kullanılabilecek. Fakat benim de merak ettiğim, kaydettirmesen de her sene IMEI yenileniyordu diye biliyorum şuan böyle mi acaba ? Yani 1 yıl + 8 ay totalde 20 ay aralıksız kullanılabilecek mi benimde kafamdaki soru bu.

Dostum ama anlam veremediğim durum kayıt parasına gene zam getirecekler. Ozaman neden 6 aya çıkardılar kimse telefonunu kaydettirmez herkes çift simli alır 6+6 kullanır. Zaten kaydettirirsen ömür boyu kullanabiliyorsun, 6+6 ay muhabbeti kayıt dışı cihazlar için. Yurtdışı kayıtsız cihazlar 1 Ocak itibariyle açılır hakları , Haziranda Normal Sim kapanır, e-Sime geçersin ve tekrar 6 ay hak olur. Sonra yılbaşı gelir tekrar normal sime açılır. Ama benim anlamadığım durum neden 6 aya çıkarıldı?

Söz vermişler seçim vaadi olarak o yüzden yapılmış. Ben 15 Pro almayı düşünüyordum paraya kıyıp ama şuan ailem abimin yanında yurtdışında. Tam almayı planlıyorken bu haberi gördük ve TR'de nakit 70.000 TL vermektense önce 40.000 TL ödeyip oradan getirterek kaydettirme işlemini sonraya saklayıp taksitli ödemiş gibi olmayı düşünüyorum. Ama totalde 20 ay kullanabileceksem neden kaydettireyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…