1- Arama sınırı yok. İstediğin kadar arama alabilirsin son 4 ay 2. cihazla kullanırken.
2- Bu sistem Apple’ın kendi özelliği olan İCloud arama yönlendirme ile çalışıyor. Aynı İCloud hesabını eski iPhone’a da giriyorsun. Daha sonra ayarlardan telefon bölümünden arama yönlendirmeyi aktif ediyorsun kolay bir işlem.
3-Bağlantı kopması olmuyor. Çevremde kullanan arkadaşlar var çok fazla eski iPhone’dan uzaklaşmazsınız bir sıkıntı olmuyor. Bu sistem ile gayet mantıklı bir şekilde kullanılır. Yurt dışı aldığınızda değer.
Olabilir hiç bilmiyorum. Genelde forumda her konuda şu kötü bu kötü diyip sebep yazmayanlar için yazmıştım. Peki 15pro? Hepsinden iyi mi? Bir de apple intelligent gelecekmiş pro ve pro max için.
Olabilir hiç bilmiyorum. Genelde forumda her konuda şu kötü bu kötü diyip sebep yazmayanlar için yazmıştım. Peki 15pro? Hepsinden iyi mi? Bir de apple intelligent gelecekmiş pro ve pro max için.
ilk defa iphone kullancagım ve bu acıklanan ai guncellemesi icin iphone 15 pro dusunuyorum. Fıyatlar aynı zaten hemen hemen. daha mantıklı gelıyor bana. Ozellıkle bu ai guncellemesi hosuma gıttı. Telefona gelınce nasıl olacak gorecegız
ilk defa iphone kullancagım ve bu acıklanan ai guncellemesi icin iphone 15 pro dusunuyorum. Fıyatlar aynı zaten hemen hemen. daha mantıklı gelıyor bana. Ozellıkle bu ai guncellemesi hosuma gıttı. Telefona gelınce nasıl olacak gorecegız