ZODIAC12 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #21 WolreaG dedi: Bende almayı düşünüyorum ilkim bende, 13 pro yurtdışı düşünüyorum %85 sağlık ile. Umarım alabilirim sanada şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ben ciddi değilim ya. Araştırma surecindeyim bulursam uyguna tr bekliyorum ama umarım en iyisi olur senin adına hocam
WolreaG dedi: Bende almayı düşünüyorum ilkim bende, 13 pro yurtdışı düşünüyorum %85 sağlık ile. Umarım alabilirim sanada şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ben ciddi değilim ya. Araştırma surecindeyim bulursam uyguna tr bekliyorum ama umarım en iyisi olur senin adına hocam
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.265 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #22 ZODIAC12 dedi: Ben ciddi değilim ya. Araştırma surecindeyim bulursam uyguna tr bekliyorum ama umarım en iyisi olur senin adına hocam Genişletmek için tıkla... Tr mantıklı ama işte, birazda mecburiyet. Ben gencim napayım iyi telefonu İphone olsun havamı atayım gençliğin elmasını bende yiyim derdindeyim yoksa S23 Ultra falan alınır.
ZODIAC12 dedi: Ben ciddi değilim ya. Araştırma surecindeyim bulursam uyguna tr bekliyorum ama umarım en iyisi olur senin adına hocam Genişletmek için tıkla... Tr mantıklı ama işte, birazda mecburiyet. Ben gencim napayım iyi telefonu İphone olsun havamı atayım gençliğin elmasını bende yiyim derdindeyim yoksa S23 Ultra falan alınır.
ZODIAC12 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #23 İphone ıcın xiaomi bluetooht kulaklık uyumlu olur mu?
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.265 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #24 ZODIAC12 dedi: İphone ıcın xiaomi bluetooht kulaklık uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam olur yani bağlantısı bluetooht olacak. Çok uyumlu olmaz ama uyumlu olur tabii. (Bende Xiaomi kullanıyorum Airpods'um var ordan biliyorum. )
ZODIAC12 dedi: İphone ıcın xiaomi bluetooht kulaklık uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam olur yani bağlantısı bluetooht olacak. Çok uyumlu olmaz ama uyumlu olur tabii. (Bende Xiaomi kullanıyorum Airpods'um var ordan biliyorum. )