Eski iPhone 4 var bir de 7Plus ona SIM kartı taksam bu arada Türkiye yine sorun olur mu?
Merhaba ben de yurt dışı ıphone var Watch cellular dan bir tane alıp e sim tanımlasam ıphone da sim kart olmadan kullanabilirmiyim saatin hücresel internetini telefonda kullanabilirmiyimTabii ki.
Hocam geçen telefonum kapandı şöyle bir saçmalık yaşadım: Saat normalde LTE çekerken 3G çekmeye başladı ve iMessage dışı SMS almıyordu. Sonra telefonu 2. IMEI aktif ettim ve saat düzeldi. Anladığım kadarıyla şu an BTK Türkiye'den alıp parasını ödesek dahi Apple Watch celluları telefon kapanınca engelliyor. Ama aramalar vs yapılıyor bir sıkıntı yok. Sadece biraz uğraştırır.
Merhaba ben de yurt dışı iPhone var Watch cellulardan bir tane alıp e SIM tanımlasam IPhone'da SIM kart olmadan kullanabilir miyim saatin hücresel internetini telefonda kullanabilir miyim?
Iphone kullanim suresi bittiginde saati wifi acmak haric diger herseyde kullanabiliyormuyuz arama yapmak watsaptan mesaj atmak yada bunun gibi seyler icinEvet hocam bizzat yurt dışı telefon ile TR cellular destekli Apple Watch kullanıyorum sorularınızı alabilirim
@Mert1337
iPhone kullanim suresi bittiginde saati Wi-Fi acmak haric diger her şeyde kullanabiliyor muyuz arama yapmak WhatsApp'tan mesaj atmak ya da bunun gibi seyler icin.
Bizden once dusunup onune gectiler yani anlasilan sagolasin cevapladigin icinYok hocam o işlere çok bulaşmayın derim, o işi şey ettiler neyse siz anladınız. Telefon kapalı olduğu için saat 3G falan çekmeye başlıyor yani hız çok düşüyor ama 4 ay normal telefon araması alırsınız. Sms konusunda sanırım alamamışım o yüzden bir şey demiyorum. Whatsapp konusu için çok üzgünüm yapabileceğiniz bir şey yok gibi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.