Ne anlattın hiç bir şey anlamadımBende takip edeyim, belki 4.üniversitemi okumak için kayıt yaptırır sonra da zor geldiği için bırakırım![]()
Hocam zaten ilgim varsa yazacaktım ben yoksa hemşirelik - hasta bakımcı sorgusuz sualsiz gidiyor yani. İlgim olmadığı için yazmadım.Demek istediğim, bunu kendin araştırmalısın. Burada söylenen iş kollarını okuduktan yurt dışına gidemezsen ne olacak? Zamanın, paran boşuna gitmiş olacak. Hevesin kalmayacak. Sıralaman nasıl bilmiyorum ama kendini yurt dışı diye şartlamak yerine ilgin olan bir bölüme gitmen daha doğru bana kalırsa.
mekatronik kazandım hocam ama başka bir bölüme gideceğim kursla.Merhaba @Dragonsaw. 2 yıllık Elektronik Teknolojisi, 2 yıllık Elektrik, 2 yıllık Makine, ve saydığınız 2 yıllık bölümler uzaktan fena görünmüyor. Tercih yaptınız mı?
Merhaba @Talo16. Siz 3 üniversite mi bitirmiştiniz, iyiymiş.
Hayırlı olsun. Nasıl yani, 2 yıllık Mekatronik bölümünü okurken YKS'ye yeniden mi hazırlanacaksınız?2 yıllık Mekatronik kazandım hocam ama başka bir bölüme gideceğim kursla.
belki ya da sadece kursa giderimHayırlı olsun. Nasıl yani, 2 yıllık Mekatronik bölümünü okurken YKS'ye yeniden mi hazırlanacaksınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.